Vad är Distansutbildning?

Den traditionella modellen för högre utbildning vanligtvis innebär att studenten som reser till samma fysiska campus som sina lärare. Med intåget av videoband, kan CD-ROM, intern-TV och Internet, men en elev får nu relevant klassrummet information utan att ens lämna hemmet. Detta är grunden för vad högskolor och universitet samtal distansutbildning . Distansutbildning använder en kombination av audiovisuella föreläsningar, objektiva undersökningar och planerade möten med människor instruktörer.

En form av distansutbildning som kallas korrespondens skolan har funnits i årtionden, men programmen har i allmänhet varit begränsade och ackreditering är ofta ifrågasatt. Studenter som tar dessa distansutbildning kurser skulle få ett paket av läromedel, kalkylblad och objektiva tester. En företrädare för korrespondens skolan skulle jämna grad dessa per post-i tester och slutligen skänka ett intyg om fullgörande. Det är mycket liten interaktivitet mellan studerande och lärare för de flesta av dessa klasser, och praktiska laborationer är nästan omöjligt.

Traditionella högskolor och universitet har nu förbättrats distansundervisning genom några försök och misstag. Tidigare försök på distans delta lite mer än en serie videofilmade föreläsningar och en enstaka tentamen. Låg Testresultaten visade ett behov av mer interaktivitet mellan off-studenter och deras campus-baserade instruktörer. Modern distansutbildning kurser nu har realtid föreläsningar med fjärrkontroll kommunikation och regelbundna online övningar. Professorer uppmuntras att behandla mailade frågor med samma respekt som de som ställs i ett traditionellt klassrum.

Distansutbildning program är i allmänhet riktar sig till äldre eller återvänder studenter som inte har råd att pendla och försörja sig själva ekonomiskt på samma gång. Många av klass föreläsningar på video eller CD-ROM, vilket gör att studenterna att välja den bästa tiden i deras dagliga rutiner för att studera. Eftersom distansundervisning klasser faller under samma ledning som på universitetsområdet klasser, anses de vara ackrediterade. En studerande inskrivna vid en videofilmade förstaårselev engelska 101 klass får samma antal skrivuppgifter som en traditionell student på campus. Skillnaden är att avståndet utbildningsprogram kan medge via e-post inlagor eller en något modifierad betyg handläggningstid.

De som letar efter ett fynd-källaren utbildning inte nödvändigtvis tycker att det är genom en distansutbildning programmet, särskilt en förutsättning av en större högskola eller universitet. Registreringsavgifter för många distans klasser är förenliga med dem som betalas av traditionella studenter på campus. Den största ekonomiska fördelen är betydligt lägre resekostnader. Möte med en virtuell instruktör några gånger under terminen är mycket billigare än pendlar till campus varje dag eller betala för on-campus boende och livsmedel.

Inlärning i en distanskurs är en stor sätt att tjäna en examen från en respekterad läroanstalt utan att behöva rycka upp dig själv och dina nära och kära till en annan stat för förmånen. Information om distans kurser kan ofta hittas på Internet webbsidor enskilda högskolor eller genom skolans antagningen avdelning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.