Vad är Aircraft Engineering?

området flygtekniska är ett område inom teknik som fokuserar på flygplan konstruktion och underhåll. Begreppet flygplan omfattar alla typer av maskiner som tar flygningen, såsom flygplan, segelflygplan och helikoptrar. Människor har fascinerats av möjligheten att flygningen i århundraden, och en karriär på detta område kan vara både utmanande och givande.

Det finns två huvudsakliga områden flygtekniska: konstruktion och underhåll. Utformningen av ett flygplan baseras på en uppsättning av fasta objekt och variabler. De fasta punkterna ofta räkna in vikten på den last eller passagerare, avståndet enheten kan resa, och höjden från marken. Den rörliga poster ingår strömkällan, utformningen av den fysiska skal, och det estetiska enheten. Design är en viktig del av teknik som kräver en unik kombination av teknisk skicklighet och kreativitet.

Underhållet aspekten fokuserar på de kunskaper och förfaranden som krävs för att hålla den verkliga flygplan fungerar. Det är under den tekniska fasen av produktens design som den flygtekniska teamet tittar på de olika mekaniska system och bestämmer vilken typ av arbete kommer att behöva kompletteras för att hålla systemet i drift. Komplexiteten i reparationer, frekvensen av underhåll och tillgång till de delar som alla måste beaktas.

Många tror underhåll av luftfartyg engineering fokuserar på hur man fyller i reparationer. Detta är dock endast en liten del av detta område. En väl utformad mekanisk enhet bör ge relativt direkt tillgång till delar som behöver bytas ut eller underhållas. Den skicklighet och tid som krävs för att slutföra planerat underhåll bör inte överbetonas, eftersom detta kommer att ha en negativ inverkan på funktionaliteten i enheten.

Till exempel ett flygplan som måste vara helt isär var tredje månad för att rengöra, fett och undersök mekaniska delar kommer inte att tas väl emot av potentiella kunder. Enheter där delarna är svåra att inspektera kommer att leda till ytterligare förseningar, eftersom alla flygplan måste ha ett giltigt luftvärdighetsbevis att flyga. Det finns mycket stränga regler kring flygsäkerheten av uppenbara skäl. En dåligt utformad flygplan kan ha svårigheter att tömma inspektion.

För att arbeta i flygtekniska måste de sökande fylla formell eftergymnasial utbildning. Detta är inte en karriär som kan läras genom arbetslivserfarenhet. Normalt är ett community college program på detta område två till tre år lång och har både teoretiska och praktiska moment. Många program innehåller en praktikplats eller arbete i samband med placering möjlighet att hjälpa elever att lära sig de färdigheter som krävs för denna karriär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.