Hur väljer jag det bästa övningskörning?

hitta rätt övningskörning kan bero på många faktorer, inklusive kostnader och certifiering. Om du har haft din licens återkallas, till exempel, kommer du sannolikt behöver hitta en trafiklärare som licensierats eller godkänts av Institutionen för motorfordon eller den myndighet i ditt område. De som lär sig att köra för första gången får inte rättsligt behöva en särskild skola, men att hitta en som är värd pengarna är viktig. Att hitta den bästa övningskörning, få remisser från din lokala myndighet, be vänner eller familjemedlemmar, eller kontrollera dina lokala telefonkatalogen för listor.

När du kontaktar varje övningskörning skola, ta reda på vilka tjänster de erbjuder. Om du behöver studera för din första körning teoriprov, sedan kan du välja en skola som erbjuder Provförberedelser samt praktik tid bakom ratten. Vissa klasser kan erbjudas genom offentliga gymnasieskolor, så om du är en high school student, ta reda på om det är tillgängligt i ditt område. Annars begränsa din lista till skolor som erbjuder allt du behöver.

Tänk på det totala priset när du väljer en övningskörning skola också, men du bör tänka på vad du får för kostnaden. Om en skola ger en garanti att du kommer att klara den drivande examen, till exempel, då kan de ha ett högre arvode än en skola som inte gör det. Detta kan mycket väl vara värt det om du aldrig har kört tidigare och behöver extra tid och uppmärksamhet en garanti kan erbjuda. Se upp för alla skolor att ta ut avgifter som verkar alldeles för lågt i jämförelse med andra, i synnerhet om de erbjuder snabbare inlärning. Många gånger är dessa outbildade lärare som kanske inte erbjuder dig de kunskaper du behöver för att lyckas.

Om du är skyldiga att vidta övningskörning i lag i syfte att återfå ett återkallat tillstånd, då du kommer att behöva välja en skola som är i enlighet med ditt straff. Fråga ansvariga tjänstemän för en lista med skolor i området som erbjuder den godkända kurser, och väljer från listan. Att gå med en skola som inte finns med kan resultera i att inte kunna prova din licens, samt slösa pengar på klasser som inte var till hjälp.

Nya drivrutiner kan ofta lagligt att undervisas av vänner och familjemedlemmar som är i en viss ålder, och av vårdnadshavare på natten. Detta är ofta det bästa alternativet för familjer som inte har råd körskola, men det är inte alltid möjligt om läraren blir för nervös för att lära körning på lämpligt sätt. Både lärare och förare ska vara bekvämt samtidigt i bilen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.