Hur väljer jag det bästa astronomi kurs?

välja rätt astronomi kursen beror på vad du förväntar dig att få ut av kursen. Högskolor, universitet, planetarier, och även Internet ger alla intresserade personer möjlighet att ta ett brett utbud av kurser. En grundläggande astronomi Kursen kan alla någon vill, men kan andra människor vara intresserade av fördjupade studier, t. ex. extragalactic astronomi. Vissa individer kan bara vill lära sig använda ett teleskop, medan andra kanske vill lära sig att designa och bygga sina egna teleskop. Den mest djupgående studie kommer att finnas tillgängliga på högskolenivå, medan de mest grundläggande studien kommer att finnas tillgänglig via planetarier eller online.

En astronomi kurs vid en högskola eller ett universitet är ett bra sätt att lära fördjupad information, men får de kurser endast öppen för studenter inskrivna på skolan. Vissa college klasser kan vara ganska grundläggande och roligt, till exempel kurser diskuterar möjligheten att utomjordiskt liv, medan andra kan vara att människor som vill bli astronomer eller undervisa astronomi som en karriär. Många högskolor och universitet erbjuder studenter möjlighet till praktisk undervisning genom on-campus och avlägset lokaler med dyra teleskop, laboratorier och observatorier. College studenter kan också ta astronomi klasser som är mer filosofisk än praktisk, till exempel en kurs som bygger på kontroversen mellan vissa religioner och Big Bang Theory. Många högskolor och universitet ger studenterna möjlighet att lära sig att designa och skapa teleskop, kameror, fotometrar, och spektrografer.

Många stora städer över hela världen har minst ett planetarium. Astronomi klasser är ofta erbjuds genom dessa planetarier. Ibland en astronomi klass kan helt enkelt en vecka eller månad föreläsning i ett klassrum typ inställning eller i planetariet kupolen. Vissa planetarier erbjuda möjligheter att se stjärnor genom ett urval av teleskop. För någon som söker en avancerad astronomi kurs på planetariet, kontrollera om det finns flera olika typer av teleskop till förfogande. Till exempel några kikare på egen hand, datoriserade fästen, medan andra kräver astronomen att flytta dem manuellt.

Vissa människor kanske inte vill lämna sina hem för att ta en grundläggande astronomi kurs. En online astronomi kursen är perfekt för enskilda individer. Grundläggande information lärs ut genom online-text, podcaster och konferenser webben. Inledande ämnen innehåller vanligtvis livscykel stjärnor, solsystemet, stjärnbilder, galaxer, och tekniker för att använda teleskop. Efter att ha avslutat flera kurser, många online program för att skapa certifikat för amatör astronomi.

Alla klasser är inriktade för vuxna. Det finns gott om möjligheter för barn att lära sig om stjärnor, solsystem och universum genom kurser inriktade för barn. Det finns kurser för barn så unga som två år gamla, undervisning ämnen såsom namnen på planeterna och de typer av stjärnor. Många högstadieskolor och gymnasier erbjuder även kurser i astronomi för eleverna genom vetenskap läroplanen. Vanligtvis kan de ta kurser genom planetariet, liksom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.