Hur väljer jag det bästa Apoteket skolan?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa apotek skolan: prioriteringar, antagning krav, ackreditering, och fakulteter. Apotek skolan är även känd som farmaceutiska fakulteten och är organiserad inom ett större universitet struktur. Varje tillstånd apoteket har examen från apotek skolan, antingen i USA eller i ett annat land. Sökande som godkänts i en annan plats måste fylla utvalda kurser på apotek skolan och skriva samma undersökning att arbeta som farmaceut.

besluta om det bästa apoteket skolan är en svår process. År ranking lista apotek skolor enligt förutbestämda kriterier, med varje vägas på det slutliga poäng, baserat på relevans. Får dock prioriteringarna i rangordningen organisationen matchar inte era prioriteringar. Exempelvis har många rangordningen organisationer placera ett högt värde på det grundläggande stödet för skolan, inklusive karriär mässor och gästtalare. Som ett apotek student kan du besluta att dessa poster inte är viktiga för dig, men att garanterat studentboende bostad är mer värdefulla.

För att uppfylla kraven för införsel till apotek skolan, en kombination av höga betyg i gymnasiet kurser krävs. Dessa kurser bör omfatta kalkyl, algebra, kemi, biologi och engelska. Många program föreskriva att sökande skall fylla ett standardiserat test för att fastställa deras kunskapsnivå och lämplighet för apotek skolan. Leta efter en skola som erbjuder hjälp i förberedelserna för licensiering undersökning för att bli en farmaceut.

Om du tittar på de bästa apotek skolan i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att motsvara den ökade efterfrågan. Endast studenter med de allra bästa kombinationen av varumärken, personlig intervju, provresultat och rekommendationsbrev erbjuds antagning. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller skolor som erbjuder specialiserade program, arbetsförmedling möjligheter har eller kopplingen till industrin i en stad du vill leva i.

När du letar för apotek skolor, den första punkten att kontrollera är om ackrediteringsstatus. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och accepteras av apotekare tillstånd skivor i alla stater. Detta är mycket viktigt, eftersom du inte vill upprepa kurser bör du byta platser år efter examen.

De flesta apotek skolor ger biografier av deras kursansvariga på sin fakultet hemsida. Den information som lämnas omfattar vanligtvis akademiska meriter, forskningsinriktning, publikationer, och alla priser de har mottagit. Denna information ger en inblick i fokusområden för skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.