Hur väljer jag de bästa jobben Data Mining?

Data mining jobb finns inom IT-sektorn, vanligtvis inom ett företagsinformation sektorn. Det bästa data mining jobb infoga en kombination av arbetsmiljö, karriärmöjligheter avancemang, utbildningsprogram, och verktyg. Data mining är ett IT-kompetens användas för att utvärdera den aktuella uppgifter som lagras i ett stort datasystem och använda den för att ge användbar, relevant information till en rad affärs-användare. Denna färdighet är prognoserna kommer den att över genomsnittliga tillväxten under de kommande fem till tio år.

Data mining jobb finns i stora företags IT-avdelning, business intelligence programvara företag eller konsultföretag. De primära uppgifterna för en data mining jobb är att utforma metoder för att generera användbar och relevant information från den stora mängd transaktionsdata som samlats in under tiden. Dessa data kan försäljning, inköp, kundpreferenser, eller forskningsresultat.

Det finns ingen specifik examen eller diplom program på just data mining. Istället är dessa kurser inbäddade i datasystemet analys, data arkitekt, eller ett företag program intelligens. Ett ökande antal skolor erbjuder en mindre betydelse i datastruktur, databashantering och Business Intelligence. Dessa termer utnyttja alla funktioner i data mining.

som positioner informationsteknik, data mining jobb erbjuder oftast en standard miljö kontorsarbete, med majoriteten av arbetslivet med en dator. Vissa organisationer ge arbetstagarna möjlighet att använda hemmakontor ett par dagar i veckan. Övrigt arbete och privatliv program som kan förbättra arbetsmiljön omfatta subventionerade Medlemskap hälsoklubb, volontärprogram, och anställd biståndsprogram.

karriär möjligheter omfattar projektledning, data arkitektur, systemutveckling, och leda programutvecklare. Alla dessa positioner kan kräva kompletterande utbildning, såsom en kort kurs i ledarskap, skriftlig kommunikation och mänskliga resurser. Eftersom dessa positioner är alla inom IT-branschen, tidigare lärande kommer att förbli relevanta.

Inom denna sektor, är det absolut nödvändigt för personalen att hålla sina kunskaper aktuella. Som en följd av de bästa gruvdrift jobb är för organisationer som har en särskild utbildning budget, med en särskild särskilt värde att förbättra och uppgradera utvecklare färdigheter. Tekniken på området förändras snabbt, och kostnaden för dessa kurser gör det mycket svårt att utan hjälp.

Data mining arbetstillfällen är starkt beroende av programvara teknik, infrastruktur och support. Den allra bästa data mining jobb med företag som vill och kan avsätta resurser för hård-och mjukvara som krävs för att optimera dessa verktyg. Utan detta engagemang blir denna typ av arbete frustrerande, eftersom framsteg begränsas av bristande resurser. Tid och kraft går åt fastställande av frågor som redan lösts i nästa versionen av programvaran, som företaget inte kan köpa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.