Hur kommer jag igång i neurologi forskning?

Experter inom neurologi forskning studera anatomi och fysiologi av hjärnan. Forskare kan undersöka kemiska aktivitet, hjärnans utveckling, evolutionära frågor, neurologiska störningar, eller reaktioner på olika läkemedel. För att komma igång i neurologi forskning måste en person få typiskt en kandidatexamen, magisterexamen eller doktorsexamen från ett ackrediterat universitet eller högskola och skaffa en praktikplats eller docent vid en forskningsinstitution.

En person som vill bedriva neurologi forskning kan börja förbereda när han eller hon fortfarande på gymnasiet. En student som presterar bra i flera avancerade vetenskap kurser har bäst chans att bli antagna till en högskola grundutbildningen. High school vägledare kan hjälpa hoppas forskarna att hitta skolor som passar deras mål, nå stipendier eller bidrag pengar och förbereda material ansökan.

grundexamensstuderande vanligtvis större i antingen psykologi eller en av de viktigaste biologiska vetenskaper, såsom kemi eller biologi. En individuell förbereda neurologi forskning tar vanligen flera statistik och kurser laboratorium för att lära sig om olika forsknings-metoder och utrustning, samt hur man kan manipulera data och skriva vetenskapliga artiklar. En student kan välja att engagera sig i ett universitet forskningsprogram, som arbetar som praktikant eller assistent och få värdefull själv erfarenhet inom området.

En kandidatexamen är ofta tillräcklig för att få betalt arbete som forskarassistent i privata forskningsinstitut och laboratorier universitet. Forskarassistent utföra olika uppgifter, till exempel inrättandet av experiment, intervjua deltagare i kliniska försök, övervaka provtagning, mata in data, och analysera resultat. En assistent kan också utföra kontorsgöromål och fastighetsskötsel tjänst vid en anläggning, till exempel svara telefoner, schemaläggning tid för deltagarna att förbereda utrustning för provning, och städa upp efter ett experiment.

personer som vill uppnå mer prestigefyllda positioner i neurologi forskningsinstitut brukar utöva masternivå eller doktorsexamen. Post-studentexamen studier medföra några omfattande klassrummet och laborationer, där eleverna får expertkunskap om ett särskilt område i neurologi forskning. De flesta skolor kräver enskilda att bedriva oberoende forskning för att skriva en teser eller avhandling och får sina examina.

Många neurologi universitet hjälpa utexaminerade att hitta forskarutbildning och postdoktorala stipendier med forskningsinstitut. En kollega brukar arbeta tillsammans med erfarna forskare att få en detaljerad förståelse av neurologi forskning. Han eller hon kan vara inblandade med att skriva ge förslag, underlätta kliniska prövningar, och publicera vetenskapliga artiklar. Efter en period av ett till två år, en ny forskare kan få möjlighet att börja genomföra oberoende forskning och experiment.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.