Hur kommer jag igång i ett försäkrings-karriär?

Komma igång i försäkringen är relativt lätt, och du behöver bara ett fåtal grundläggande färdigheter på entréplanet. Även om en försäkring karriär kan kräva en högskoleexamen, kan de flesta människor få ett jobb i försäkring med bara en gymnasieexamen. Om du inte vill gå på college, eller har inte råd, kan du överväga en försäkring karriär.

Att ha en försäkring karriär, måste du kunna skriva och använda en dator. Förutom de vanliga datortillämpningar flesta företag har egna egenutvecklade programvara för spårning och hävdar information. Du bör kunna tala professionellt på telefonen och har grundläggande matematiska kunskaper. Många försäkringstid kräver en licens granskning och underhåll av fortbildningskraven att förnya licensen.

De flesta nybörjar försäkring arbeten finns i kundtjänst eller påståenden. En försäkringsersättningar karriär kan leda till andra möjligheter, såsom subrogation, en försäkring term som används för att betyda samlingar. Kundtjänst och de skaderegleringsrepresentanter byter ofta från bil-och husägare fordringar, upp till skadeståndsanspråk och fordringar i rättstvister. Fordringar justering kan behöva licens.

En försäkring karriär i efterfrågan är den om bedrägeri utredare. En kryddat skaderegleraren kan bli ett bedrägeri utredare, men i många fall en högskoleexamen krävs. Den typ av bedrägerier påståenden kräver en djup förståelse för konsumentskyddslagstiftningen och straffrätt. De flesta försäkringsbolag föredrar kandidater som har en högskoleexamen i ett sådant läge.

En karriär ingångna försäkring är också mer sannolikt att kräva en högskoleexamen än en försäkringsersättningar karriär. Dock kan de flesta gymnasieexamen en anställning som en garant assistent, och med hårt arbete, som marknadsförs till en garant position. I många fall måste emissionsgaranter ha licens för att göra affärer och att bibehålla en fortsatt krediter utbildning.

Underwriters måste ha en professionell hållning och goda organisation. De måste kunna kommunicera med försäkringsagenterna och de skaderegleringsrepresentanter att säkerställa korrekt information och hålla en vänskaplig arbetsrelation. Underwriters kan gå att arbeta med riskhantering och försäkringsmatematik, men college grader kommer att krävas innan de kan göra det.

En Försäkringskassan är en annan bra plats att hitta en försäkring karriär. Du kan bli en mäklare, som arbetar med försäkringsbolag att placera företag eller arbeta som producent, att aktivt sälja försäkringar. Mäklare och producenterna ofta måste ha licens för att göra affärer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.