Hur får jag ett kriminaltekniskt psykologi examen?

Forensic psykologi är läran om beteende och mentala processer som tillämpas mot straffrättsliga området. Det är en disciplin som kräver omfattande kunskaper om psykologi, liksom för brottsutredningar och rättsliga frågor. Kriminaltekniska psykologer har en lång rad uppgifter, bland annat fastställande av mentala kompetens svarandena att ställas inför rätta, rådgivning brottsoffer, eller som tillhandahåller vittnesmål expert rättegång. Mest specialiserade avancerade studier för forensisk psykologi undervisas på en forskarnivå, så tjänar en rättsmedicinsk psykologi grad kan innebära upp till sju års heltidsstudier.

Studenter som vill arbeta som kriminalteknisk psykolog kan behöva komplettera skolan för att tjäna en doktorsexamen. Till att börja med måste du först tjäna en grundexamen från en fyraårig universitetsutbildning. Studenter i allmänhet inte behövs för att fokusera sin grundexamen på någon specifik fråga. När du ansöker om rättsmedicinsk skolor psykologi examen kommer Normalt krävs vissa minimiregler bakgrunden utbildning och därför kanske du vill ta inledande psykologi, kriminologi och klasser forskningsmetodik.

Efter att tjäna en grundexamen kan du fortsätta på din väg att få en rättsmedicinsk psykologi grad genom att tjäna en magisterexamen. Först måste du ansöka till en forskarskola som erbjuder en rättsmedicinsk psykologi program. Kriminaltekniska psykologi forskarutbildningen erbjuds över hela världen, inklusive USA, Australien och Storbritannien.

Under forskarskolan kommer du komplett specialiserade kurser inom olika områden för psykologi, inbegripet klinisk, onormal, och motiverande. Dessa klasser kan hjälpa dig att lära dig att förstå människor och deras handlingar. Dessutom är kursarbeten i juridik och kriminologi som behövs för att förbereda dig för den straffrättsliga aspekterna av din karriär. Tjänar en magisterexamen i kriminaltekniska psykologi tar normalt cirka två eller tre år att slutföra.

När du har slutfört din forskarskolan programmets krav, kan du börja det sista steget att få en rättsmedicinsk psykologi grad: att slutföra en doktorsexamen program. En doktorsexamen kriminaltekniska psykologi grad normalt kvalificerar dig för att bli licensierad och kunna arbeta som kriminalteknisk psykolog. Många skolor som erbjuder en magisterexamen program kommer också att erbjuda fortbildning som gör att studenter att avancera och tjäna en doktorsexamen utan att behöva hitta en kompletterande skola.

Krav för en doktorsexamen i kriminaltekniska psykologi skiljer sig beroende på program, men är studenter som vanligtvis krävs för att slutföra en viss summa timmar för kurser i psykologi och juridik. Förutom kurser kommer en doktorsexamen kräver att du för att slutföra praktisk forskning. Efter att ha avslutat din programmets kurser kommer du att forskning, skriva och presentera en avhandling. En avhandling är en originell forskning papper grundad på resultat som erhållits under din egen forskning. När du har den nödvändiga kurser och avhandling, kommer de flesta program kräver att du fylla i en årslång praktik i en klinisk eller juridisk inställning innan tilldelningen du en rättsmedicinsk psykologi examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.