Hur får jag en examen Software manipulering?

Det finns fyra krav för att få en examen programvaruutveckling: uppfyller tillämpningskriterierna, välj lämplig skola, betala avgiften, och fyll i undervisningen. En programvara ingenjör är allmänt tillgänglig från ett brett urval av universitet och skolor på nätet. Denna typ av examen ger utbildning i skapandet av program.

För att få acceptans i en Software Engineering examen, finns det särskilda program kriterier som måste uppfyllas. Sökande skall ha skaffat gymnasiet kurser inom matematisk analys, statistik, algebra och engelska. Antalet sökande till en programvara ingenjör är ganska hög, vilket i sin tur gör att varumärkena krävs för att få tillträde också ganska hög. Många människor tar också kurser i datorprogrammering och system, men detta är inte ett krav för antagning.

När man väljer en skola för en programvara ingenjör är det viktigt att se över tre huvuddelar: rykte, bredd programmet erbjudanden och möjligheter praktik. En skola med ett gott rykte har ägnat mycket pengar, tid och resurser för programmet under en period av år. Titta på kvalifikationer professorer, deras specialområden och forskning. Granska de senaste publikationer i tidskrifter datavetenskap och tidskrifter för att lära sig mer om deras filosofier och tillvägagångssätt. Läs skolans hemsida för detaljerad biografier.

Praktik och kooperativa arbetstillfällen placering är avgörande för att få värdefull erfarenhet. När du väljer en skola, kan detta vara den viktigaste punkten att överväga. Software Engineering program med djupa kopplingar till lokala näringslivet kan ge ett bredare spektrum av potentiella möjligheter och kraftigt förbättra ditt CV.

En programvara ingenjör är ofta betydligt dyrare än en fil kand-examen. Detta beror på att det anses en yrkesexamen som ger möjligheter till positioner med en högre ingångslön än andra program. Prata med din akademiska rådgivare om stipendier, studielån, stipendier och bidrag för att minska denna kostnad.

kurser i en programvara ingenjör är uppdelad i två strömmar: teori och tillämpning. Teorin-baserade kurser inkluderar en stor mängd avancerad matematik, logik, system struktur, och programvara metoder. Ansökan ström ger kurser i projektledning, systemintegration, genomförande, och de steg som krävs för att genomföra ett projekt mjukvarudesign.

Den programvara kurser civilingenjörsexamen är utformade för att uppfylla kraven i National Society of Professional Engineers, som föreningen ansvarar för ingenjör (P. Eng) användas. Detta internationellt erkända beteckning är skyldig att arbeta på en teknisk nivå. En kombination av utbildning, erfarenhet och ett certifieringsprov krävs för att få beteckningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.