Hur blir jag en rehabilitering Associate?

För många människor strävar efter att bli rehabilitering medarbetare, det finns flera alternativ. Rehabilitering medarbetare arbetar med personer som har ett missbruk eller tvång, och hjälpa dem med behandlingsalternativ och tekniker för att hjälpa dem att sluta använda farliga ämnen eller begå farligt beteende. För att bli en rehabilitering kompanjon, måste man lära sig först mer om denna givande karriärval.

För att bli en rehabilitering associerar som arbetar en-på-en med patienter, kan det vara nödvändigt att förtjäna en examen i rådgivning, socialt arbete, eller medicin. Rådgivare hjälper ofta patienter avslöja och konfrontera de underliggande problem som bidragit till beroendeframkallande beteende, medan socialarbetare kan bidra till att reparera relationer och uppfylla normer för att framgångsrikt interagera med andra i samhället. Läkare kan också vara inblandade i vården, att föreskriva mediciner som hjälper avvänja patienter av kontrollerade ämnen och för att övervaka patienter som genomgår smärtsamma abstinenssymtom.

Första steget för att bli en rehabilitering intresseföretag är att ta klasser efter gymnasiet för att lära dig ett av dessa områden. Omfattningen av utbildning beror på det valda området. Läkare och några rådgivare har ofta att förtjäna en fyra år examen samt specialiserad utbildning efter att bli licensierade. Socialarbetare behöver i allmänhet minst ett intresseföretag grad.

När alla pedagogiska kraven har uppfyllts, en potentiell arbetstagare måste hitta en arbetsgivare som anställer rehabilitering medarbetare. Dessa organisationer kan inbegripa statligt understödda sjukhus, gruppboende, privat sjukhus, Institutionen för sociala tjänster, eller icke grupper vinst. För att bli en rehabilitering förknippar med dessa organisationer är det en bra idé att börja med att tala med en chef, arrangör eller nuvarande anställda att få mer information. Denna person kan diskutera möjligheten att arbeta mer i detalj och informera potentiella anställda av alla föreskrifter och ytterligare kvalifikationer som behövs.

Ett annat sätt att bli en rehabilitering intresseföretag är att börja arbeta på en lägre nivå inom en organisation. Dessa positioner kan innehålla saker som sjuksköterskor medhjälpare, ordnad, arbetare matlagning eller tvätt detalj. Även om dessa områden kan tyckas ha litet att göra med rehabilitering i allmänhet, som arbetar på dessa arbetsplatser kommer att ge dem som är intresserade en chans att arbeta upp till höga positioner genom utbildning och arbetsträning. I vissa fall kan organisationen bidra till att täcka kostnader för skolgång. I gengäld kommer den anställde är överens om att arbeta för organisationen under en viss tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.