Hur blir jag en leverantör?

För att bli en försäljare måste du uppfylla följande kriterier: har en produkt eller tjänst som du säljer, registrera ditt företag hos regeringen, och har kunder som du tjänar. Leverantör är ett annat ord för leverantör och används ofta för att beskriva ett litet företag eller företag. Rollen av en försäljare är central för den moderna ekonomin och näringslivet landskap.

Första steget för att bli en leverantör är att identifiera vad du kan ge till kunderna. Lista din kompetens och avgöra om du kommer att erbjuda en produkt eller en tjänst. Produkt leverantörer kan delas in i två kategorier: tillverkning eller distribution.

Tillverkningsindustrin är processen för att skapa en ny post. Produkterna kan vara allt från cupcakes till bilar, men den roll i näringslivet är densamma. De köper rå varor, lägga arbete och tid, och producera ett objekt som lämpar sig för försäljning till en viss konsumentgrupp.

Distributörer inte skapar någonting. De köper helt enkelt färdiga produkter från en tillverkning och flytta den till en plats där konsumenter kan köpa dem. De är ansvariga för lagring, logistik och göra överenskommelser med butiker om priser och leveransplaner.

Tjänsteleverantörer direkt kontakt med kunderna. De tillgängliga tjänsterna sträcker sig från spik tekniker till advokat. Dessa leverantörer vanligen kräver inte många material, men har en betydande arbetsbehov. Kvaliteten på personal och service de erbjuder är avgörande för framgång eller misslyckande av denna typ av säljaren.

Service säljare har en något annorlunda affärsmodell. På grund av karaktären av verksamheten, är mer interaktion mellan kund och leverantör krävs. Detta innebär en större investeringar i utbildning, stödpersonal, dokumentation och kommunikationsverktyg.

Varje stat har olika regler, men alla säljare måste registrera sig som ett företag med regeringen. Under denna process måste du uppge namn och adress på ditt företag, namnet på principen ägare, och typ av verksamhet. Beroende på företag typ, kan ytterligare bestämmelser bli aktuella. Det finns särskilda regler kring uthyrning av arbetstagare, överföring av skatter och arbetare. Det är ditt ansvar att bekanta sig med dessa krav och se till att ditt företag är i överensstämmelse innan du kan bli en leverantör.

Varje säljare har ett mål kund eller kundgrupp. Identifiera dina kunder och hitta ett sätt att kommunicera dina tjänster till dem. Kom ihåg att en verksamhet är att tillhandahålla en vara eller tjänst som uppfyller kundernas behov, i utbyte mot ekonomisk ersättning. Hitta de kunder och du kommer att bli en leverantör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.