Hur blir jag en domare?

Om du vill bli domare måste du känna till alla detaljer i din favoritsport. Domare måste ha omfattande kunskaper om en viss sport förutom att få rätt sorts utbildning. Medan många professionella domare njuta av en lukrativ karriär, dessa individer är ofta de undantag från regeln. Domare under utbildning måste vara villiga att göra det lilla extra hela tiden.

Efter att allt som finns att lära sig om en idrott bör kommande domarna blicka arbetar med kommunikation, ledning och motiverande kurser. Domare måste kunna och vilja att kommunicera med spelare, tränare och andra medlemmar i ett team. Alltså lära sig att engagera en publik är viktigt. Dessa färdigheter kan läras genom att registrera dig för några grundläggande kurser vid ett community college eller universitet.

Titta sedan runt staden för att se om du kan sätta dina nya färdigheter att använda. För att bli en domare på professionell nivå, måste du först skaffa sig erfarenheter som en liten tid domare. Detta betyder volontärarbete att domaren ungdomslagen, matcher lokala boxning, och andra evenemang gemenskap som kan kräva dina tjänster. Ofta kommer gymnasiet fotbollslag erbjuder gratis domaren utbildning i utbyte mot din tid.

Ett annat bra sätt att bli en domare är professionellt att lära av sina misstag. Studie professionella domare genom tejpning pro spel. Lär dig rörelser som dessa personer använder, och försöka jämföra din egen taktik för att deras. Det finns en massa böcker, webbplatser och tidningsartiklar den profilen berömda domare-försöka dra nytta av denna information. Att lära sig att bli egna kritiker är det bästa sättet att förbättra din domare färdigheter.

För att bli en domare på professionell nivå, följa denna riktlinje börja som volontär, få en betald position gemenskap domare, ansöka om ett jobb på en lokal high school, och sedan försöka få en domare position på högskolenivå. College referenser som exceptionellt bra kommer ofta fånga professionella rekryterare. I alla bemärkelser, är en uppgift för en domare en som helt grundar sig på prestationer och progression.

Om du bara lära sig att bli en domare, kommer du att finna att det finns många blivande domare där ute, men det finns inte mycket positioner. Även på volontären nivå finns det ofta fler människor är villiga att domaren än det finns gemenskap lag. Därför är det bästa sättet att bli en domare för att lära dig allt om stora sporter. Sporter som boxning, fotboll, baseboll, och hockey alla sporter som du kanske vill börja att noga uppmärksamma.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.