Hur blir jag en advokat?

Processen för att bli advokat är ofta en svår och krävande uppgift som innehåller en betydande mängd av skolgång och kräver totalt åtagande av den studerande. Det är inte nödvändigt att börja förbereda för att bli advokat i high school, om det är den karriär du valt, det skulle vara det bästa stället att börja. Briljera i gymnasiet hjälper förankra det bästa högskolor.

grundexamen är det första steget i processen. För att bli advokat, den bästa vägen att välja för grundexamen är en som gör en bra bakgrund när det gäller lag du väljer. Till exempel kan bolagsjurister börja med en civilekonomexamen. Konstitutionella advokater kan hitta en historia grad är den bästa strategin. Många skolor erbjuder också pre-lag grader, vilket ger en mer allmän bakgrund inför juridik.

När grundexamen erhålls, eller kanske redan innan de har förvärvats, måste studenterna ta sist för att bli antagen till lag skolan. Detta test är ett betydande hinder för alla som vill bli advokat. Det finns fem sektioner som var daterade till 35 minuter. Testet är poäng på en skala från 120 till 180.

Dessa resultat, tillsammans med ett skriftligt prov, skickas till blivande lag skolor som du tillämpas. Dessa lag skolor bestämmer sedan om du uppfyller deras krav för godkännande. Generellt dessa standarder stanna ganska konstanta, men de kan ändras från år till år något, beroende på styrkan av den sökande poolen.

ingående kostnaderna kan också utgöra ett hinder för dem som vill bli advokat. Efter att ha gått igenom fyra år av college och tagit den sista finns det fortfarande tre års skolgång kvar innan de får en juristexamen. Finansiering kan ibland vara ett problem. Därför är det viktigt eleverna ser på alla deras möjligheter till finansieringskällor. Även om stipendier och bidrag är trevliga, arbete studier, stipendier och lån kan också behövas.

Väl i rätt skola, kan det vara nödvändigt att sedan välja en specialitet. Vissa elever fokusera på straffrättsliga medan andra kan fokusera på bolagsrätt eller någon av ett antal andra specialiteter. Fortfarande, för det första året eller så kommer klasserna vara enhetliga för nästan varje elev, så du har lite tid att tänka på detta.

När du har uppfyllt kraven i lagen skolan, kommer du få Juris doktor juristexamen. Detta betyder att du nästan har gjort alla steg som krävs för att bli advokat. Även om denna prestation är en stor en, det ändå inte betyda att du är en advokat. Det finns ytterligare ett steg kvar i processen.

Det sista steget, i många fall tar bar tentamen. Baren examen administreras av advokatsamfundet i varje stat. För att ens ta i baren, kräver en viss uppsättning kriterier vara uppfyllda. Efter passage av baren tentamen har studenten bli advokat. Men efter den baren har gått ut, kan vissa stater kräver en multistate yrkesmässigt ansvar examen. Detta är en etik test syftar till att garantera högsta möjliga etiska normer är uppfyllda för dessa att bli advokater.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.