Vilka olika typer av skolan lån?

Det finns tre huvudtyper av skolan lån: federal studielån, lån förälder, och privata lån. Varje typ av skola lånet har ett särskilt ansökningsförfarande och behörighetskrav. Det är i en persons intresse att endast gälla för skolan lån om de har uttömt andra resurser, t. ex. stipendier och ekonomiskt stöd.

De flesta studenterna kommer att ansöka om federalt skolan lån när de ansöker om ekonomiskt stöd. Skolorna du ansöka gör du fyller i ansökan vid samma tid, så att studenterna inte är berättigade till ekonomiskt stöd kommer fortfarande att ha möjlighet att ta emot pengar genom ett statligt finansierade lån. Federal skolan lån, varav Stafford lån är en typ, som hanteras av Institutionen för pedagogik.

En student har möjlighet att få ett subventionerat eller ett subventioner federala lån. Den största skillnaden i dessa skolor lån är att de subventionerade lån inte betalt eller bygga något intresse förrän det ögonblick du börjar att betala tillbaka dem. Subventioner, lån börja samla in intresse från det att skolan lånet förvärvas. Nästan alla studenter är berättigade till denna typ av lån så länge de kommer att ett stödberättigande skolan på en del eller heltid.

Skola lån kan också komma i form av en förälder lån eller en förälder Lån för Grundutbildning Student (plus) lån. PLUS lån är endast tillgängliga för föräldrar till barn som är studenter. Dessa lån ger föräldrar att ta på sig lån för sina barns utbildning. Denna skola Lånet har i allmänhet samma krav som federal skola lån. Den största skillnaden här är att PLUS är i föräldrarnas namn och inte barnets. Den förälder lån, i många fall kommer att bli en större summa pengar än vad som är tillgängligt för en oberoende student.

Privat skola lån kommer från banker, kreditföretag och andra icke-federala institutioner. Om en person inte kan ta emot federala lån oavsett skäl eller den federala lån skolan de inte får är inte tillräcklig för att täcka sina utgifter samtidigt på college, kan de vända sig till privata skolor lån för hjälp. Räntan på en privatskola lån vanligen kommer att vara högre än en federal eller PLUS lån. Det är också mycket viktigt att läsa och förstå det låneavtal som undertecknades innan du väljer vilken institution för att få ett privat lån, så du kan vara säker på att du kommer att kunna betala tillbaka det belopp jämte ränta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.