Vilka olika typer av omvårdnad jobb?

Omvårdnad är ett stort fält av möjligheter för dem som är intresserade av att hjälpa andra. Den erbjuder många olika arbetsmiljöer och ansvar för att passa en persons intressen och personlighet. Från direkta hälso-och sjukvård arbetstillfällen på sjukhus till icke-typiska omvårdnad jobb, är fältet fritt.

Grundläggande omvårdnad jobb är de som folk tänker på när man hör ordet sjuksköterska. Dessa jobb är oftast belägna inom hälso och har ett varierat utbud av färdigheter som behövs. Omvårdnad jobb på sjukhus är:
  • Personal sjuksköterska-dessa sjuksköterskor tar hand om patienterna på golvet. Dessa sjuksköterskor kan arbeta inom områden och tar hand om patienter med cancer, patienter med psykiatriska sjukdomar, kirurgiska patienter, mödrar och spädbarn, akutmottagningen patienter, barn, kritiskt sjuka patienter, och standarden, medicinskt sjuk patient.
  • Sjuksköterska-dessa sjuksköterskor förbereda patienter för operation, hjälpa läkare i kirurgi, och tar hand om patienter direkt efter operation.
  • Sjuksköterska Handledare-Dessa sjuksköterskor övervaka personalen sjuksköterskorna på golvet. De gör schemaläggning och ibland anställa och avskeda personal sjuksköterskor.
  • House handledare sjuksköterskor-dessa sjuksköterskor omfattar alla områden i sjukhuset och garantera att personalen sjuksköterskor har den hjälp som behövs för att göra sitt jobb.

Andra vård sjukvårdsarbeten omfattar sjukhem sjuksköterskor. Dessa sjuksköterskor tar hand om patienter på sjukhem, hemtjänst situationer och andra långsiktiga vård och omsorg. De är specialiserade vanligen i vård och behandling av äldre patienter. Dessa anläggningar har personal sjuksköterskor som arbetar med patienterna i anläggningen. De skall också ha en ÅUCS som övervakar hela vårdpersonal och vissa anläggningar använder sjuksköterskor som kvalitetssäkring samordnare och personal samordnare utbildning också.

Man kan också fungera som ett fängelse sjuksköterska, som arbetar med fångar när de blir sjuka eller som skolsköterska, arbetar med barn och lärare.

Icke-typiska sjukvårdsarbeten täcka ett helt olika aspekter av omvårdnad de flesta människor inte inser är tillgänglig. Dessa sjuksköterskor handlar sällan direkt med patienter. De kan arbeta med statliga organ för att säkerställa kvaliteten på vården i sjukvård. De kan arbeta med försäkringsbolag bedöma potentiella kunder eller att hjälpa till med arbetsrelaterade skador. De bidrar också med att utveckla och genomföra statliga riktlinjer för standarder för praxis användas av ammande.

En annan omvårdnad jobb tillgänglig undervisning. Omvårdnad är ett yrke i stort behov av bra instruktörer. Dessa arbeten kräver tålamod och en bra grund i grundläggande omvårdnad färdigheter. De flesta universitet kräver en magisterexamen i omvårdnad för att bli en instruktör.

Det finns många andra möjligheter för sjuksköterskor. Dessa räknas upp är några av de vanligaste ammande jobb. Sjuksköterskor är svårt att komma med i USA och värderas för sin medkänsla och kunskap. När du har blivit en sjuksköterska, är du alltid en sjuksköterska, oavsett vad du gör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.