Vilka är kraven för att bli en CPA?

auktoriserade revisorer, eller CPA, respekteras yrkesgrupper som måste uppfylla stränga statliga och licenskrav för att erkännas som den högsta av alla räkenskaper proffs. När någon önskar bli en CPA, kan han njuta av i slutändan en lång rad jobb ansvar. Auktoriserade revisorer utföra olika arbetsuppgifter, bland annat redovisning, skatt förberedelse och planering, revision och finansiell planering. De arbetar i revisionsbyråer, företag, statliga organisationer och småföretag. Vissa till och med arbetar som oberoende konsulter. Oavsett var en CPA fungerar är hon förväntas följa en kompromisslös etik.

Även om kraven för att bli en CPA skiljer sig åt mellan delstater i USA, delar de vissa krav gemensamt. För att bli en CPA, måste en person få en kandidatexamen i redovisning, med cirka 150 halvår timmar hos patienter som godkänts av staten styrelsens redovisning. Obligatoriska kurser omfattar kurser i Bokföring, Affärsjuridik, Ekonomi, företagsstatistik, nationalekonomi, och fri konst. Han måste också få på arbetslivserfarenhet som revisor.

Utöver dessa krav, en prospektiv CPA måste få en godkänd resultat på enhetliga Auktoriserad revisor Examination (CPA tentamen). Testet är utformat av American Institute of Certified Public Accountants (AICPA). Detta datoriserade tentamen består av fyra avsnitt, inklusive Revision Intyg, Redovisning och rapportering, reglering och företagsklimatet och Begrepp.

För att anmäla dig till CPA examen, bör en sökande gälla med staten där hon avser att praxis. Staten Styrelsen kräver en sökande att lämna in blanketter, utskrifter och avgifter till sitt kontor. Testerna administreras testcenter över hela USA Exam avgifter kosta runt $ 800 till $ 950 amerikanska dollar (USD).

Efter genomförandet av CPA tentamen, skall revisorn passerar också en etisk granskning för att bli en CPA . Efter tjäna certifiering som en CPA, måste personen fylla särskilda timmar professionell utveckling var ett eller två år för att hålla dig uppdaterad på alla aspekter av certifierade offentlig redovisning. CPA kan bara praxis i den stat där de fått sina certifikat.

Vad är fördelen att förtjäna en CPA stället för återstående en vanlig revisor? Först och främst CPA få en högre lön än deras icke-godkända motsvarigheter. I stora redovisnings-företag, ett CPA tjänar mellan $ 35. 000 och $ 48. 000 dollar om året. CPA som arbetar i mindre företag tjänar i genomsnitt $ 29. 500 till $ 40. 750 USD. De blir också medlemmar i en elitgrupp av revisorer som är populära bland folk som vill anställa en revisor för sina personliga eller affärsmässiga behov.

En student som vill bli en CPA behöver tjäna en redovisning grad, få flera års erfarenhet som revisor, passera rigorösa CPA och etik tentor, och förbinda sig att fortlöpande yrkesmässig utveckling. Trots de stränga krav, blir en CPA är en värdefull investering för framtiden. Utsikterna till kommenderade en högre lön än vanliga revisorer och blir allmänt respekterad av näringslivet påverkar många att arbeta mot tjäna som eftertraktade certifikat i offentlig redovisning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.