Vilka är de olika typerna av Arkitekt jobb?

Det finns fem olika typer av arkitekt jobb: designer, projektledare, konsult, företagare och instruktör. Alla fem jobb karaktär kräver en kombination av utbildning och erfarenhet. Arkitekter utbildas i en kombination av teknik och design. De är ansvariga för att tillhandahålla detaljerade instruktioner och ritningar för att skapa byggnader.

För att vara kvalificerad för någon av dessa olika arkitekt jobb måste alla kandidater har en eftergymnasial utbildning i arkitektur. Denna grad är endast tillgänglig från ett ackrediterat universitet och är ett minst fyraårigt program. Många omfatta andra delar och teknik i sin utbildning, vilket resulterade i en sex eller sju år programmet.

En designer är ansvarig för den konstnärliga återgivning av ett begrepp. Konstruktionen bygger på en kombination av utrymme, krav klient och byggnormer. De flesta arkitekt jobb är designprojekt. Den unika utbildning som en arkitekt får tillåter dem att kombinera konst och vetenskap.

En projektledare på byggprojekt är ofta en arkitekt. Denna typ av jobb bygger på erfarenheter av både konstruktion och arkitekt design. Det finns många beslut som fattas på projektledning nivå. Dessa typer av arkitekt jobb är bäst lämpade för sökande med minst tio år av arkitektur och konstruktion erfarenhet.

På grund av den särskilda kunskap och perspektiv att de har många arkitekter bli professionella konsulter. De arbetar i allmänhet för ett konsultföretag som specialiserat sig på en viss typ av projekt, såsom offentliga arbeten eller restaurationer byggnad. Vissa arkitekter starta eget konsultföretag och bygga ett register över ingenjörer, projektledare och arkitekter för att slutföra avstannat projekt.

Många byggföretag ägs och drivs av arkitekter. De börjar ofta små, med en bostäder eller sed hemmen. Med tiden expandera de företaget att bygga större utveckling eller ta på sig större projekt. Varumärket hem byggföretagen som annonseras på TV oftast leds av en arkitekt och fått sitt namn efter dem.

Som en instruktör, kan arkitekter få positioner i samhället eller karriär högskolor undervisning begrepp arkitektur design till arkitektur tekniker eller studenter ritning. De kan också ha rollen som professor eller lärare på universitetsnivå. Många skriver sina egna böcker på en specialitet området för arkitektur och design.

popularitet hem renoveringar ökar och många människor tar kurser som erbjuds av arkitekter i viktiga frågor att beakta när man bygger eller renoverar en byggnad. De kan ge bra idéer om utbyggnader och förklara de begränsningar, på grundval av designelement och befintlig struktur. Vissa kurser är även tillgängliga via Internet. Denna typ av arkitekt jobb bidrar till att förbättra profilen av arkitekt, och samtidigt öka den kunskap som finns.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.