Vilka är de olika rättspsykiatriska Scientist Jobs?

Människor som tittar på TV visar med villkoren CSI (Crime Scene Investigation) eller OSS (Criminal Investigative Service) kan ha en glimt av vidden kriminaltekniska vetenskapsman jobb. Kriminalteknik hänvisas till tillämpningen av de metoder och kunskap om vetenskap att brottsutredningar och rättsliga problem. Även människor kan känna att de har ett bra sinne för det rättsmedicinska området baserad på tv, ett antal tecken på dessa visar inte ett brett utbud av arbetstillfällen, medan det i verkliga livet, de specialiteter som tenderar att vara mer fokuserade.

En hel uppsättning av rättsmedicinsk forskare arbetstillfällen är inom undervisningen. Föreläsare, lärare, professorer, och läsare bidrar alla till att utbilda kriminaltekniker och dela sina specialiteter i klassrummet. Förutom detta område kan arbetstillfällen grovt delas upp i ledning jobb och specialitet tekniska jobb, bland annat analytiker, ingenjörer, criminalists, vetenskapsmän, tekniker, patologer, och olika examinatorer. Vissa kriminaltekniker är anställda som konsulter eller rådgivare, och en del kriminaltekniska vetenskapsman jobb kombinera lednings-och tekniska faktorer. Ett annat sätt att kategorisera rättsmedicinska forskare arbetstillfällen är i områdena medicinsk praxis, laboratoriesed, och ute på fältet.

kombinera dessa två sätt att se på området, kan vi börja med att utse utredare brottsplats som området agenter. Vi kan då grupp kriminaltekniska laboratorium styrelse och ledning, rättsmedicin kundansvariga och kriminalteknisk befälhavare vetenskap, till exempel som chefer. Den medicinska gruppen skulle omfatta läkare som, rättsmedicin patologer, rättsmedicin odontologists eller tandläkare, psykologer inklusive profilering, och andra medicinska specialiteter. Och laboratoriet gruppen skulle bestå av experter i ballistik, biologi, botanik, kemi, DNA, entomologi, fingeravtryck, skjutvapen och toolmarks, och toxikologi, till exempel.

kriminaltekniska vetenskapsman jobb finns på en rad olika organisationer. Förmodligen den första organisationerna som kommer att tänka på är den lokala, statliga, regionala och kriminaltekniska laboratorier som sett så ofta på tv. NCIS kan föra tankarna till federala myndigheter, bland annat Federal Bureau of Investigation, Posten, tullen och Drug Enforcement Administration. Kriminaltekniker är också anställd av distriktet advokaters kontor, och det militära.

Uppenbarligen instruktionsfilmen jobb ofta vid läroanstalter. Detta kan vara vid en högskola, ett universitet eller en Community College. Dessutom National Forensic Academy erbjuder till exempel tio-veckors intensivkurser för närvarande anställda brottslighet brottsbekämpning scen tekniker. En annan sysselsättning möjlighet är på museer, i likhet med Jeffersonian institutionen i Bones där Dr Temperance Brennan, en rättsmedicinsk antropolog, fungerar. Det finns också rättsmedicinska arkeologer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.