Vilka är de olika neurovetenskap Karriär?

inom neurovetenskap är oerhört varierande, vilket innebär att ett stort antal neurovetenskap karriärmöjligheter är öppna för människor som är intresserade av att studera naturvetenskap i hjärnan. Neuroforskare också inte nödvändigtvis behöver studera den mänskliga hjärnan: en del yrken inom neurovetenskap omfattar studier av djurpopulationer. Människor som är intresserade av karriär inom neurovetenskap får planera att spendera en massa tid i skolan. Många utövande neuroforskare har en medicinsk examen eller en doktorsexamen, och ibland båda, tillsammans med doktorand arbete.

På det stora hela karriär inom neurovetenskap finns i den offentliga sektorn, den privata sektorn, sjukhus och universitet. Några exempel på neurovetenskap karriärer i regeringen även positioner med myndigheter som utför vetenskaplig forskning och arbete med hälso-avdelningar, som ger neurologiska tjänster till allmänheten. Neurovetenskap karriärer i den privata sektorn ofta finns på läkemedelsföretag, där människor forska fram nya mediciner som kan förbättras på området, även om forskare kan också arbeta för privata företag som inte deltar i läkemedel, och studiet av neurovetenskap kan tillämpas på områden som reklam, där förståelse för hur hjärnan reagerar på sinnesintryck kan vara mycket viktigt.

Sjukhus måste neuroforskare att ge vård, neurologer är läkare som fokuserar på behandling av nervsystemet villkor, medan neurologiska kirurger eller neurokirurger operera hjärnan. Karriär inom neurovetenskap är också öppna för personer som är intresserade av att arbeta inom psykisk hälsa anläggningar, bland annat som neurologiska sjuksköterskor och neurotechnicians som bistår med vård och diagnos. I universitetets inställning kan neurovetenskap karriär omfatta undervisning nästa generation neuroforskare, samt bedriver forskning.

Några exempel på specifika jobb titlar i neurovetenskap område kan nämnas: neuropatolog, neurofysiolog, neuropsykolog, neuropharmacologist, neuroanatomist, neurobiolog, neurokirurg, neurolog, psychophysicist, psykiater, utvecklingsstörning psykolog och psykolog. Dessa jobb omfatta arbete i labbet, studera strukturen av hjärnan och nervsystemet, samt arbetar direkt med patienter, med uppsökande program för att utbilda allmänheten, och i experimentella miljöer där neuroforskare har en chans att arbeta med människor som har kommit överens att vara försökspersoner för att ytterligare vetenskaplig kunskap.

De flesta neurovetenskap karriärer kräva omfattande matematik och naturvetenskaplig utbildning. Det bidrar också till att vara en stark kommunikatör, om man är att bedriva forskning som kommer att behöva skrivas ned eller arbetar med rädda patienter som vill att någon ska förklara vad som händer. Neurovetenskap är också ett ständigt växande område, vilket innebär att människor måste vara villiga att åta sig att fortbildning om de vill lyckas på detta område.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.