Vilka är de olika krav Examinator jobb?

Försäkringsersättningar examinator jobb finns i flera typer av försäkringsbolag såsom fastigheter och skadade, liv, medicinsk och arbetstagare ersättning. Fordringar examinator jobb inom fastighetsbranschen och skadade sektorn liknar påståenden justeringsanordningar, men hävdar examinator arbete på stora och komplicerade påståenden. Medicinska påståenden examinator jobb till medicintekniska jobb fakturering specialist och liv examinatorer försäkring göra en blandning av teckning och fordringar-arbete.

Oavsett vilken typ av försäkring, innebär krav granskarens jobb några grundläggande funktioner. Dessa omfattar noggrant granska ärenden, kontroll för korrekt skadereglering, samla fakta och godkännande av betalningar när det är lämpligt. Jobbet kräver stor omsorg om detaljerna, tillsammans med en förståelse för medicinsk terminologi och medicinsk kodning.

försäkringsfordringar beskrivning examinator jobb innebär översyn av stora eller komplexa hävdar att skaderegleraren inte kan lösa. Påståendena examinator är co-tilldelas ärendet som en extra uppsättning ögon att övervaka och styra fordran. Påståendena examinator kontrollerar att fallet med jämna mellanrum och granska anspråk på att vara säker på att ärendehanteringen följer korrekt riktlinjer.

Påstående granskarens jobb innebär också noggrann bokföring. Granskaren måste detalj alla konversationer och transaktioner för att vara säker alla fakta om fordran beaktas i handläggningen av ärendet. Många påstår att granskarna måste lämna regelbundna detaljerade rapporter om statusen för en begäran om omprövning av fordringar chefer.

Fordringar examinator jobb på medicinsk och sjukförsäkringsbolag innebära medicinsk kodning. Granskarna översyn krav att avgifterna är rimliga, baserat på medicinsk diagnos och godkända medicinska ingrepp. Medicinska anspråk examinatorer också se till att sjukhusvistelse är rimligt för diagnos och behandling patienten får.

arbetare examinatorer ersättning försäkring arbeta för att rättssökande har rätt betalas med hänvisning till den skada diagnos och den förväntade längden av funktionshinder för en sådan skada. De kommer att beräkna rätt funktionshinder och hur löneutbetalningarna till arbetstagare och arbeta med medicinska leverantörer för att säkerställa fakturering är korrekt och rättvis. De kommer även att oberoende medicinska undersökningar och se de skadade arbetstagaren fyller alla anspråk pappersarbete ordentligt.

Livförsäkring fordringar examinator jobb inbegripa fordringar funktioner och vissa emissionsgarantier funktioner. Dessa examinatorer kommer att granska ansökningar och utreda för att kontrollera det inte finns några allvarliga sjukdomar som kan göra en sökande en hög risk. Påståendena examinator kommer också att se över känslig information såsom dödsorsak och kan behöva intervjua familjemedlemmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.