Vilka är de olika brottsbekämpande jobb?

Det finns fyra olika rättsvårdande jobb: polis, inspektör eller detektiv, privata säkerhetstjänster, och förvaltning. Alla rättsvårdande jobb kräver utbildning i statlig och federal lag, en viss nivå av fysisk lämplighet och förmåga att arbeta skift. Brottsbekämpande positioner vädja till människor som har en stark önskan om rättvisa, jämlikhet och personligt ansvar.

För att kunna beredas arbetstillfällen brottsbekämpning, behöver du en examen som i brottsbekämpning, eller slutförandet av en polisman utbildning skolan. För att få tillträde till dessa program, behöver du gymnasiet hp i engelska, matematik och teknik. Många slutföra en examen i brottsbekämpande och därefter ansöker om kompletterande utbildning för att främja sina karriärer.

Den vanligaste typen av brottsbekämpande arbete är polis. Dessa ståndpunkter ger frontlinjen brottsbekämpning och stöd till allmänheten. En polisman är anställd av den lokala staden eller staten och ansvarar för att hålla fred, bistå allmänheten, och se till att lagen följs. Nivån på lönen och risken i denna typ av arbete varierar kraftigt och det är väl värt den tid till forskning de olika befolkningsgrupperna innan du väljer en polisstyrka för att gälla.

En inspektör eller detektiv har minst fem års erfarenhet som polis och är ansvarig för att tillsammans särskilda fall där ett brott har inträffat. Denna roll är ofta som en befordran, men vissa tycker de missar den nivå av dagliga interaktion med människor som en polis kan åstadkomma. Inspektören eller detektiv tillbringar dagen med att utforska detaljer om brottet, skriva rapporter och ge bevis i domstol om det behövs.

Privata säkerhetsföretag är en växande leverantör av arbetstillfällen brottsbekämpning. Det rang och komplexitet roll kan variera från att arbeta i en galleria för att skapa säkerhet för högt uppsatta politiker eller kändisar. Att arbeta för ett privat bevakningsföretag betalar vanligtvis en högre lön än en polis, dock minst fem års erfarenhet krävs. Det är viktigt att veta att många företag utföra person och drogtest som en del av intervjun.

Förvaltning av andra tjänstemän för brottsbekämpning kan omfatta en övergång från brottsbekämpande till administrativa uppgifter. I denna roll är den primära uppgiften ledning av personal, säkerställa efterlevnad av regler, och följa upp administrativa uppgifter. Kompletterande utbildning som krävs ofta att kvalificera sig för dessa roller.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i arbeten brottsbekämpande njuta av att hjälpa människor, problemlösning och lagarbete. Fysisk kondition, psykisk hälsa och ett gott känslomässigt stödnätverk är alla nödvändiga för att utföra dessa arbeten. Den utbrändhet ränta i jobb brottsbekämpande är ganska hög, så det är viktigt att skapa ett starkt nätverk av familj och vänner som kan åberopas för psykiskt och emotionellt stöd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.