Vilka är de olika adjungerad professor jobb?

Om du hoppas göra karriär i den akademiska världen, kan du bli förvånad över att inte alla college professorer har samma jobb klassificering. Den mest prestigefyllda positioner är de som ger besittningsskydd, en avtalsenlig rättighet att inte ha den position avslutas utan saklig grund. Karriärväg bl de biträdande professor, docent, framstående professor, som försetts stol, eller professor emeritus jobb. Tyvärr huvuddelen av lediga i den akademiska världen idag är adjungerad professor jobb.

Det exakta antalet adjungerade professorer vid en viss högskola eller ett universitet kommer att variera, men det uppskattas att nästan 50 procent av alla lärare i USA är klassificerade som adjungerade professorer och att 60 till 70 procent av tillgängliga befattningar vid varje given tidpunkt är adjungerad professor jobb. Adjungerad professor jobb är vanligtvis inte karriärväg positioner som är deltid. Instruktören betalas för varje klass han undervisar stället för att få en uppsättning lön. Beroende på institutionen, en adjungerad professor kan kallas ett komplement lektor, adjunkt, eller fakultet intresseföretaget.

popularitet adjungerad professor jobb vid universitet och högskolor i alla storlekar är bara en fråga om kostnadseffektivitet. Eftersom adjungerade lärare är deltidsanställda, får de inte att få anställning. De kan hyras och sköt beroende på under institutionens behov för en viss termin.

För det mesta, adjungerad professor jobb innebär undervisning grundutbildningen. Detta är den stora föreläsningssalen klasser som nybörjare och sophomores måste fylla i för att börja avancerade kurser inom det valda stora. Adjungerad sysselsättning inte normalt innebära att forska, om inte läge är särskilt beskrivs som en forskning professor jobb.

Trots sin brist på anställningstrygghet och det faktum att de ofta tjänar betydligt lägre lön än deras karriärväg motparter, majoriteten av adjungerade lärare måste uppfylla samma krav som en assistent eller docent. De har i allmänhet avancerad grader i sitt område samt relevant professionell arbetslivserfarenhet. Vid de flesta högskolor och universitet, är processen för att anställa adjungerade professorer som liknar välja ut kandidater till någon annan professionell position inom institutionen.

Adjungerad professor jobb har genererat en hel del kontroverser under de senaste åren, på grund av anklagelserna om att systemet är kränkande och orättvist. Det är sant att många adjungerade professorer skulle föredra att ha undervisning på heltid karriärväg positioner. Men andra säger att de faktiskt föredrar flexibiliteten på deltid undervisning gig. Adjungerad professor positioner tillåter dem att hänge sig åt sin passion för ett visst ämnesområde och samtidigt tillåta tid att arbeta vidare med andra projekt, som filmskapande eller skriva en roman.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.