Vilka är de olika Retail Farmaceut jobb?

Retail apotek anställa en mängd apotek personal för att fylla detaljhandeln apotekspersonal tjänster som krävs för att köra ett apotek. Apotekare hantera vanligtvis apoteket, och de biträds av apotek tekniker och medhjälpare apotek. Varje roll har en separat uppsättning av uppgifter, beroende på apoteket. Retail apotekspersonal jobb även positioner i baksidan av apotek, förbereda recept för kunderna och ståndpunkter som arbetar inom framför apoteket. Detaljhandel farmaceut jobb i fronten av butiken innebär att arbeta direkt med kunder och hjälpa kunder genom köp av OTC-läkemedel och mediciner receptbelagda kunderna behöver fylla.

apotek brukar dela sin tid mellan utlämning mediciner, besvarar patientens frågor, och att utföra de administrativa och förvaltningsmässiga uppgifter som krävs för att köra ett detaljhandel apotek och leda apoteket personal. Vissa butiker kan ha en butikschef som överser de administrativa arbetsuppgifter på apoteket avdelning, men många farmaceuter tjäna i att ledande roll för fristående butiker. En detaljhandel farmaceut kan vara ansvarig för de ekonomiska uppgifter och fakturering samt anställa och leda apotekspersonal. De kan hantera försäkringsbolag, läkare kontor, och farmaceutiska försäljare.

Apoteket tekniker positioner omfatta en större delen av detaljhandeln farmaceut jobb. Apotek tekniker hjälpa licensierade apotekare att förbereda recept och ge läkemedel. Detta innebär uppgifter som att räkna piller, blanda mediciner, välja lämpliga förpackningar, etikettering av flaskor, och hantera lager. Apotek tekniker få recept från patienter eller läkare kontor, kontrollera riktigheten i de uppgifter och förbereda de föreskrifter om detta. De svarar också kundernas frågor och kan arbeta i kassan och svara i telefon också. Apotek tekniker är ansvariga för alla aspekter av att förbereda mediciner, men den fyllda recept alltid kontrolleras av en licensierad farmaceut innan de kan distribueras till kunderna.

Apotek medhjälpare är inte tillåtet att förbereda föreskrifter eftersom de i allmänhet inte gå igenom den omfattande utbildning som krävs för positioner apotek tekniker. Retail farmaceut jobb med denna titel är vanligtvis framför huset och administrativa positioner. Apoteket medhjälpare arbeta med apoteket tekniker för att hjälpa kunder och ofta fungerar som kassapersonal i detaljhandeln apotek. De kan hantera lager av över receptfria läkemedel och medicinsk utrustning genom att beställa eller lagra hyllorna, svara på telefoner, och utföra andra kontorsarbete enligt anvisningar från apoteket. Detta kan innefatta uppgifter såsom att upprätthålla patientens profiler eller förbereder hälsa former försäkringsskada.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.