Vilka är de olika Personlig Träning Jobb?

Personlig tränare hjälpa människor att uppnå en hälsosam livsstil genom att hjälpa dem ner i vikt och komma i topp fysisk form. Utbildare ofta genomföra individualiserad lämplighet regimer människor att nå sina mål. De ger säkerhet tips, uppmuntran och stöd under hela utbildningen. Det finns många personliga utbildning arbetstillfällen i olika specialiteter, såsom allmän konditionsträning, styrketräning, kost och motion undervisning, och atletisk coaching.

Lokala fitness gym erbjuder flera olika typer av personlig träning jobb. Gym personal personliga tränare för att utvärdera gym medlemmar och design rätt träningsprogram runt sin förmåga och mål kondition. Allmänna fitness utbildare ofta är väldigt bekant med en mängd utöva rutiner, och möjlighet att genomföra sina kunskaper för att skapa bästa anpassade fitness program för kunder. Några personliga tränare besök kunders hem, antingen för att kunder inte kan göra det på gymmet eller helt enkelt föredrar att arbeta i en mer bekväm atmosfär.

En tyngdlyftning tränare hjälper människor att bygga muskler och bränna fett genom intensiv styrketräning . Han eller hon bestämmer vilken typ av vikt maskiner en person ska använda, liksom hur mycket vikt och hur många repetitioner är lämpliga. Tränaren hjälper individer lär sig korrekt, säker lyftteknik och fungerar som ett fläckat när lyft sker.

Kost och specialister utöva utföra samma allmänna skyldigheter som andra fitness utbildare, samt att ge kunder med användbar information om kost och hälsosam livsstil strategier. De betonar vikten av att äta rätt och upprätthålla en hög aktivitetsnivå, förutom utbildning i ett gym. Personlig träning arbetstillfällen inom denna specialitet kräver ofta yrkesverksamma att ha omfattande kunskap om näringslära.

Många personlig träning jobb finns i atletisk institutioner, inklusive professionell och sport college team. Athletic utbildare hjälpa män och kvinnor delta i utbildning speciellt för sin sport. De skapar program som förbättrar en spelares förmågor och samtidigt bidra till att förebygga skador. Till exempel kan en fotboll tränare utforma ett särskilt program för en spelare som innebär omfattande löpande för att öka uthållighet, medan en fotbollstränare kan inleda en tyngdlyftning rutin för att hjälpa en idrottsman ökning överkroppen styrka.

Professionals i de flesta personlig träning jobben måste bli certifierade. Certifiering erbjuds av flera ackrediterade olika institutioner, och ofta leder till klassrummet arbetet inriktas hälsa och säkerhet, första hjälpen och hjärt-lungräddning. Många program kräver en blivande tränare att passera en skriftlig och praktisk examination för att bevisa sin behärskning av utbildning tekniker. När certifierade, en ny tränare ofta påpekat erfarna medarbetare i ett gym eller annan inställning i upp till ett år innan arbeta ensam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.