Vilka är de olika Metallbearbetning jobb?

Metall är en process för skärning, svetsning och utgör metalldelarna för att skapa byggmaterial eller färdiga produkter. Professionals skulle kunna fungera på ett löpande band, som utför repetitiva uppgifter för att massproducera metallprodukter. Andra utföra en rad uppgifter, skapa och montera möbler och andra varor från råvaror. Många metall fabricators arbetar med plåt som används vid konstruktion av byggnader, lador, tak, garage och skjul lagring. De flesta Metallbearbetning jobben finns i fabriker, byggföretag och privata verkstäder.

Många Metallbearbetning jobb finns på stora industrianläggningar, där individer oftast arbetar på ett löpande band för att förbereda metalldelar och pjäser. En arbetstagare kan vara ansvarig för kapning råvaror till en viss längd, borra hål för skruvar, svetsning eller annat sätt kopplade ihop bitarna, polering och utjämning delar, eller ett antal andra uppgifter löpande bandet. Många metall tillverkning arbetstillfällen i stora, moderna fabriker innebär att manipulera datorer och robotteknik för att göra exakta snitt, böjar och hål.

Metall jobb i mindre företag och många företag konstruktion innebär skärande och bearbetande material samt montering hela strukturer. Arbetstagare läsa ofta ritningar för att fastställa lämpliga storlekar och former för bitar av plåt, järn och andra byggmaterial, och bilda dem därefter. De arbetar ofta i team för att sätta samman strukturer ovanpå stiftelser, med hjälp av ett antal olika hand-och elverktyg för att slutföra sina uppgifter.

Högt kvalificerad metall fabricators ofta hitta jobb med bil eller flyg tillverkning och reparation företag . Individer kan fylla i rostfläckar, hamra ut bucklor och smidig bil eller organ flygplan att förbereda dem för målning. När rost eller andra skador är för svår att fastställa, en Fabricator tar noggranna mätningar och skapar en ersättning pjäs som han eller hon sedan svetsar på plats. Ofta är en Fabricator en expert på andra aspekter av bil eller flygplan reparation också, och tillhandahåller tjänster såsom allmän mekaniker arbete och måleri.

Individer behöver i regel inte någon omfattande pedagogisk erfarenhet för att få jobb metall tillverkning, även om vissa arbetsgivare föredrar att anställa personer som har genomgått två års utbildningsprogram på yrkesskolor eller högskolor. De flesta nya metall fabricators arbeta som lärlingar eller assistenter för en viss tid, upp till fyra eller fem år i vissa företag, lära sig yrket förstahandsinformation från erfarna medarbetare. När en fabricator har visat sina kunskaper och visat en stark arbetsmoral, han eller hon kan börja arbeta utan tillsyn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.