Vilka är de olika Försäkringsmäklare jobb?

Försäkringsmäklare skydda sina kunders finansiella investeringar. Försäkringsagenter vanligtvis större i affärer eller ekonomi på universitetet, och kurser som avlagts i ett sådant program lär försäkring studenterna hur att förstå de sociala och ekonomiska effekter av försäkringsbranschen. Eftersom den ekonomiska skydd är ständigt i efterfrågan, försäkringsmäklaren jobb utgör en stor procent av arbetskraften, och det finns flera olika karriärvägar som en försäkringsmäklare kan välja.

En försäkring karriär består av tre huvudområden: liv, hälsa, egendom eller ansvar. Ett liv försäkringsagent säljer betalningar till en klient, som antingen månadsvis eller årsvis. När klienten dör, får hans eller hennes familj en penningsumma som har fastställts enligt villkoren i planen, så länge kunden fortfarande var enligt försäkringsbrevet vid tidpunkten för dödsfallet. Livet försäkringsmäklare kan också räkna ut vad gäller stöd för andra områden av klientens liv, t. ex. barns college undervisning.

Hälsa försäkringsombud är ansvariga för att se till att varje aspekt av en klients medicinska problem omfattas. Detta inkluderar läkare och besök sjukhus för rutinkontroll-ups och nödsituationer. Ofta sjukförsäkring mäklaren jobb innebär att arbeta med grupper av klienter eller arbetsgivare, och en del jobb i denna bransch skapas av regeringen att genomföra sådan politik som Medicaid. Egendom eller ansvar försäkringsagenter arbeta med skador görs till eller från kunder. Dessa mäklare måste känna till sjukförsäkring terminologi, eftersom detta område omfattar klienter skada på jobbet och måste ta itu med arbetstagarens ersättning.

Försäkringsmäklare jobb och försäkring arbetstillfällen agent består av många av samma funktioner, inklusive mötet med kunder, analysera deras finansiella uppgifter och behov för att avgöra vilken politik som fungerar bäst för dem, och samband med ansökningar om kunder. Den största skillnaden mellan en mäklare och en agent är att en agent normalt arbetar för en byrå, medan en oberoende försäkringsmäklare vanligen säljer politik genom många olika organ. Som försäkring försäljning är en stor del av en sådan karriär, betala många försäkringsmäklare jobb baserade på provision. Och försäkringsmäklare kan också vara tjänstemän av en byrå.

Försäkringsmäklare jobb bara kan garanteras genom att erhålla en licens försäkringsmäklare efter att ha klarat en granskning som förvaltas av staten. Ytterligare tester, som 6-serien eller serie 7 undersökningar, från National Association of Securities Dealers (NASD). Serie 6 testet ger mäklaren att sälja fonder och livränta variabel, medan Series 7-examen kvalificerar mäklaren som en allmän värdepapper säljare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.