Vilka är de olika Cancer Research jobb?

Cancerforskning jobb finns i en rad olika branscher, allt från läkemedel till insamlingar. I allmänhet är den vetenskapliga aspekten av cancer forskning inriktad på att identifiera de utlösande för olika typer av cancer, utforska hur effektiva de olika behandlingsalternativ, och minska dödligheten till följd av cancer. Cancer är den okontrollerade tillväxten av celler i kroppen och finns i alla djur. Forskning om cancer är ett internationellt fokus, med miljarder dollar spenderas varje år i hopp om att eliminera eller minska frekvensen av cancer diagnoser. Cancerforskning jobb kan delas in i tre huvudområden: vetenskaplig forskning om orsaker, utveckling och provning av behandlingsmöjligheter, och fundraising.

Den primära typen av jobb cancer forskning som finns inom det vetenskapliga samfundet är inriktade på att identifiera orsaker eller utlösande faktorer för olika typer av cancer. Eftersom cellerna dela sig och växer hela tiden, avgöra vad som orsakar den okontrollerade celltillväxt av cancer är en grundläggande fråga som är central för förståelse och behandling av cancer. Den faktiska arbetstillfällen i detta område kan nämnas biokemister, fysiologer, onkologer och andra engagerade forskare. -Tekniker och positioner tekniker finns också för att hjälpa den primära forskarna i deras arbete.

utveckling och testning av behandlingsalternativ förutsätter samarbete mellan rena vetenskapsmän och onkologer. Dessa typer av arbeten cancerforskningen kräver omfattande utbildning, skicklighet och erfarenhet. Vanligtvis organiseras genom sjukhus cancerforskning eller stiftelser kvalifikationerna för dessa ståndpunkter, en kombination av formellt, eftergymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet. De typer av positioner är inblandade i denna typ av arbete är typiskt licensierat läkare, sjuksköterskor onkologi, forskning projektsamordnare och annan stödpersonal.

Ett växande antal arbetstillfällen cancerforskningen är relaterade till insamlingsaktiviteter. Den organisation, förvaltning och operativa kompetens som krävs i dessa typer av arbeten är mycket höga. Denna typ av professionell fundraising kräver ett strategiskt plan, långsiktig kampanj förvaltning och en hög grad av personlig integritet. De typer av positioner krävs inkludera kampanj chef, frontlinjen fundraiser, redovisning chef och marknadschef.

Forskning om orsaker och utlösande faktorer till cancer är dyra och tidskrävande. Finansieringen för denna typ av arbete kommer från tre sektorer: statliga bidrag forskning, privata insamlingar och privata företag. Statliga bidrag är oftast kanaliseras genom universitet eller dedicerade sjukhus forskning. Privat insamling är verkligen den egna industrin och ger pengar till olika välgörenhetsorganisationer som stöder särskilda forskningsinstitut. Privata företag som investerar i jobb cancerforskningen är oftast medicinsk och hälsovården företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.