Vilka är de olika Bioteknik Jobb?

Det finns fyra olika typer av biotekniska karriärer: produktutveckling, som arbetar för ett bioteknikföretag, forskning och undervisning. Inom bioteknik, är det primära fokus att kombinera den tekniska utvecklingen med biologiska system eller krav. Detta är ett relativt nytt område som har betydande tillväxt.

För att omfattas av något av de olika bioteknik karriären, är eftergymnasial utbildning som krävs. Det finns program tillgängliga på universitetet, gemenskap och karriär nivåer college. Universitet program är mer teoretisk i fokus och erbjuda möjligheter att erhålla magisterexamen och doktorsexamen inom detta område. En skola program är vanligtvis mer kunskap fokuserad, utbildning i de processer och tekniker som används för att arbeta med och skapa biotekniska produkter.

Produktutveckling är centralt för att skapa nya produkter, förbättra effektiviteten i befintliga enheter och att på bästa möjliga användningen av ny teknik när de blir tillgängliga. Denna typ av arbete är normalt kompletteras med personer som har fullföljt en universitetsexamen är bioteknik, tillsammans med ett team av tekniker.

Det finns ett brett spektrum av bioteknik karriärer tillgängliga i teknik och tjänster hälsosektorn. Denna industri är den primära kunden för nya verktyg, utrustning och utrustning för att förbättra diagnostik, förbättra behandlingsresultaten och minska skador eller sjukdom. Dessa företag är ofta på när det gäller förnyelse, arbetar med att förbättra livskvaliteten för alla.

Många bioteknik karriärer är forskning fokuserade. Det finns möjligheter att arbeta i både privata företag och forskningsinstitut för sökande med utmärkta akademiska meriter och goda idéer. En del av ansvaret för en forskare är att hantera de administrativa processerna kring forskningsbidrag. Utöver det egentliga arbetet, många investera betydande tid åt att söka, tillämpa och hantera deras finansiering.

Undervisning är en annan utmärkt bioteknik karriärmöjlighet. Positioner finns för instruktörer på lokal eller karriär högskolor, undervisning kurser inom bioteknik, eller på högskolenivå. För att bli en effektiv instruktör, många människor fylla i ett intyg program i vuxenutbildning. Att lära de mest effektiva sätten att lära vuxna kan vara en stor hjälp när du gör denna karriär övergång.

Människor som rapporterar den största tillfredsställelse i bioteknik karriär tycker om att arbeta med teknik, problemlösning och arbetar självständigt. De typer av lediga tjänster varierar efter näringsgren och utbildningsnivå. Ju mer utbildning du har, desto fler alternativ som finns tillgängliga.

De flesta bioteknik karriärer har ett brett utbud av möjligheter till karriär finns. Oavsett vilken bransch där första erfarenheterna erhålls, alla tekniska kunskaper kan överföras till andra områden av biotekniken. De enda begränsningarna för marknadsföring baseras på arbetslivserfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.