Vilka är de olika Athletic Trainer Karriär?

En atletisk tränare är en hälso-och sjukvårdspersonal som arbetar specifikt med idrottsmän för att förebygga och behandla idrottsrelaterade skador. Han eller hon kan utveckla program för att förebygga ytterligare skador och kan bidra till att avgöra när en idrottsman kan återgå till konkurrens. Det finns olika typer av atletisk tränare karriärer för en tränare att specialisera sig i.

Många gymnasier har atletisk utbildare på personal. De står oftast vid sidan på praxis eller spel tillsammans med coacher för att snabbt reagera på eventuella skador. En high school atletisk tränare har ofta en annan fakultet jobb under dagen, såsom att vara en lärare, eftersom hans eller hennes tränare skyldigheter är allmänt endast är nödvändiga för ett begränsat antal efter skoltid.

Högskolor och universitet erbjuder många möjligheter för atletiska tränare karriärer. En atletisk tränare som arbetar för en mindre högskola kan tjäna som en tränare för flera sporter. Utbildare vid större universiteten har vanligtvis en atletisk tränare enbart koncentrera sig på en anvisad lag under säsongen.

Athletic utbildare kan satsa på en karriär inom professionell idrott, såsom basket, fotboll, baseboll, eller hockey. Dessa typer av atletisk tränare karriär är året runt och inte bara under sportens säsong. En tränare som är anställd med en professionell idrott team reser i allmänhet på väg att på alla i laget spel eller matcher. Professionella atletisk utbildare arbete alla matcher under säsongen, samt övervaka team beteenden och eventuella försäsongen träningsläger.

idrottsmedicinska kliniker kan ge sysselsättning för lärare. Athletic tränare karriär på idrottsmedicinska kliniker samarbetar man med skadade idrottsmän snarare än på åskådarplats. Utbildare hjälp känna igen och behandla skador, samt hjälpa idrottare i fysisk rehabilitering. Idrottsmedicinska atletisk utbildare får också lära workshops för gymnasiet eller högskolan nivå atletisk tränare.

En del läkare och sjukhusen sysselsätter atletisk tränare. Av lärare använder sina kunskaper i att arbeta med patientskador för att ge extra stöd till upptagen sjukvårdsinrättningar. Athletic utbildare kan hjälpa behandla fysiska skador eller åtminstone göra en bedömning så läkarna kan få fler möjligheter att nå fler patienter.

Polis och militär kan ge möjligheter till atletiska tränare. Utbildare kan arbeta med poliser eller medlemmar av militären som går igenom fysisk träning prov eller läger stöveln. En atletisk tränare kan övervaka och behandla eventuella skador, samt ge råd om hur brottsbekämpande tjänstemän eller militär medlemmar kan hålla sig i optimal kondition.

Athletic tränare karriär finns också inom områden som inte är direkt kopplade till idrotten. Många scenkonst företag, särskilt kringresande, hyra atletisk utbildare att ha till hands för att behandla artist skador. Utbildare kan också resa med musiker och sångare och genomföra övningar för att hålla upp den utövande konstnärens uthållighet för turer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.