Vad ska jag ta med på min Cashier Återuppta?

Kassapersonal ansvarar för hantering av transaktioner och returer, räkna pengar och ge kundservice i ett antal olika detaljhandeln inställningar. Många kassörer är nybörjar arbetstagare med liten eller ingen tidigare erfarenhet, så jobb ofta lockar en stor grupp av sökande. När arbetsgivare ser till att fylla hel-och deltid öppningar, väljer de oftast de personer vars återupptar sticker ut bland dussintals andra. En kvalitet kassör återuppta bör verka attraktiv, helt fri från fel och falsk information, och inkludera tidigare arbetserfarenhet, utbildning prestationer, och relevant kompetens.

En kassörska återuppta skall presentera information på ett attraktivt och lätt att läsa layout med tydliga rubriker och konsekvent formatering. Kontaktuppgifter, såsom sökandens namn, telefonnummer, adress och e-postadress, som regel ingår nästan högst upp på sidan. Texten och språket i återstoden av en god kassa återuppta är enkel, och framför allt fakta. De flesta potentiella arbetsgivare ringa för att bekräfta anges information om arbetshistoria och pedagogisk erfarenhet, samt eventuella skillnader ofta omedelbart diskvalificera sökande.

Kanske den viktigaste att ta med på en kassa återuppta är tidigare arbete och volontär erfarenhet. Potentiella anställda bör omfatta titlar, arbetsgivarnas namn, datum för sysselsättning och arbetsuppgifter som utförs på arbetsplatsen. En individ bör försöka att betona någon information om tidigare kontanthantering eller kundservice erfarenhet som kommer att vara av betydelse för hans eller hennes nya jobb. Han eller hon kan undersöka det nya bolaget att fastställa förväntningar på kassörskor, och återspegla sådana tåg i tidigare erfarenhet. Frivilligt arbete, såsom cashiering på lokala händelser eller hjälpa till med lokala projekt, visar potentiella arbetsgivare att en sökande har motivation och medkänsla för andra.

En stor erfarenhet av utbildning prestationer och fritidsaktiviteter är viktig på en kassörska återuppta . Personer som har utmärkt sig i high school eller college, fick utmärkelser och deltog i klubbar och sport i allmänhet har större chanser att landningen jobb än människor med gles utbildningsresultat. Arbetsgivare är mer benägna att anställa människor som kan bevisa att deras matte, skriva och tala färdigheter är top notch.

Många av de färdigheter som krävs för att lyckas i en cashiering jobb förvärvas borta från arbetet eller skolan. De flesta moderna butiker anställa nätverk och datoriserade kassaapparater och en person som är bekant med datorer och elektronisk utrustning i allmänhet har en större chans att få ett jobb. En hoppfull sökande kan också inkludera positiva personliga egenskaper, såsom att kunna flera saker samtidigt och hantera tid med stark organisationsförmåga, och all annan information som kan vara till nytta i ett framtida jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.