Vad ska jag förvänta mig av barnuppfostran studie?

Studerande i barnomsorg bör förvänta sig att investera tid och pengar för utbildning inför att bli en licensierad vårdgivare. Barnomsorg studie lär och upprätthåller den kompetens som krävs för att övervaka de sociala, emotionella, intellektuella och språkutveckling för barn. Eleverna kan räkna med att lära sig mer om tidiga barns utveckling, läskunnighet, näringslära, första hjälpen, och barnpsykologi. Efter barnomsorg studie, många arbetare bli egna företagare, medan andra blir lärare och chefer på barnomsorg.

I USA sägs fordra olika nivåer av certifiering för barnomsorg studier, och tillståndskrav kommer likaså att variera beroende på region i studien. Träning kan vara allt från att tjäna en gymnasieexamen för att få en högskoleexamen eller ta enstaka kurser till en barnomsorg certifiering. Gymnasieexamen producerar tillräckligt med bevis för sysselsättningen i många centra dagvård, förskola eller familje daghem i hemmet som en assistent eller ersättning vård av patienterna. Upplev spelar en avgörande roll vid anställning för personer med denna utbildningsnivå, och befordran kan vara begränsad.

En högskoleexamen i början av barnomsorgen utveckling är bland de mest omfattande certifieringar i branschen. Studerande under denna form av barnomsorg kunskap studie vinna i drift och ledning av dagis och förskolor. Vårdpersonal på denna nivå blir ansvarig för välbefinnande och kognitiva utveckling av ett barn medan en förälder är frånvarande. Denna utbildning leder till jobb med högsta ansvar i daghem, förskolor, hem-baserade familj daghem, grundskolor och sjukhus. En högskoleutbildning kan kräva en betydande ekonomisk investering, och studenter vanligtvis måste åta sig ett fyraårigt program.

Det finns också enskilda kurser som vuxna kan välja i ett klassrum eller online inställningen att tjäna en nivå av certifiering barnomsorg. Denna formella utbildning kan utgöra skillnaden mellan en förskola lärarjobb och en assistent roll, beroende på arbetsgivaren.

Nivån på studie att en vårdgivare uppnår vanligtvis avgöra lön som han eller hon tjänar. Vanligtvis barnomsorg anställda på en förskola eller daghem tjäna en timlön. Ersättning för administratörer och chefer kan omfatta fler fördelar. Löner för egenföretagare vårdare och ägare av hembaserad daghem varierar beroende på lokalisering, inskrivna antalet barn och öppettider.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.