Vad gör en biträdande fastighetschef göra?

En biträdande fastighetschef utför många av de administrativa uppgifter som deltar i driften av en bostadsfastighet. Han eller hon vanligtvis ansvarigför att samla in hyra, betala räkningar och fastighetsskatt, och förhandla hyresavtal med hyresgäster. Assistenter kommunicerar ofta med boende, fastighetsägare,och högre chefer att se till att alla parter är nöjda med nuvarande situation. De flesta biträdande fastighetsförvaltare arbete på plats vid flerbostadshus ellerbostadshus, som handlar direkt med hyresgäster och organisera underhåll, landskapsarkitektur, och besättningar säkerhet.

Många fastighetsägare har svårigheter att hålla dagliga verksamheten arbetsuppgifter själva. För att hjälpa dem hantera det administrativa arbetet och se till att saker och tingfungera väl vid särskilda byggnader, hyra de äldre och biträdande fastighetsförvaltare. En biträdande fastighetschef arbetar vanligtvis i en kontorsbyggnad,möte med nuvarande och blivande hyresgäster. Han eller hon kan samla hyra, skriver samfundet nyhetsbrev, betala räkningar och hålla noggrann bokföring. Assistent och fastighetsförvaltare träffas regelbundet tillsammans med byggherrar för att diskutera framgångar och brister i en anläggning.

Under ledning av en överordnad chef, en assistent visar ofta lägenheter för potentiella nya hyresgäster och går över hyresavtal. Han eller hon kanuppgift att ansvara för kredit-och kontroller bakgrund, bekräftar detaljer med tidigare hyresvärdar och göra slutliga beslut om sökande. IDessutom kan en biträdande fastighetschef att ansvara för att skapa annonser för lediga platser och inflyttning erbjudanden.

verksamheten som assistent fastighetschef på en stor byggnad eller komplex kan väldigt hektiskt. Förutom att hjälpa nuvarande och framtida invånare, en på-Site Assistant Fastighetschef ofta ansvarar för att leda ett antal andra arbetstagare. Han eller hon kan informera en byggnad föreståndare, landscaper,eller underhåll besättning av arbete som behöver göras, eller be väktare för att kontrollera en misstänkt hyresgäst eller situation.

Kraven för att finna arbete som assistent fastighetschef varierar mellan olika länder, stater och arbetsgivare. I vissa inställningar, assistenter måsteerhålla college grader och regional certifiering. En kandidatexamen eller högre i fastighetsförvaltning, ekonomi, fastigheter, eller redovisningkan förbereda en biträdande fastighetschef för de olika administrativa arbetsuppgifter i samband med jobbet. Beroende på stat eller land där en assistentvill arbeta, han eller hon kan behöva passera en skriftlig tillstånd tentamen som omfattar fastigheter lagar, etik och grunderna i fastighetsförvaltning. Många professionella som har grader och få flera års erfarenhet lyckas få ett ledande befattningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.