Vad gör Telekommunikation Contractors göra?

En teleentreprenörs arbetar med en rad olika kunder, främst installation eller underhåll av telekommunikationsnät. Den primära klienten för denna typ av företag är ett telefonbolag. Ursprungligen höll mest telekommunikation företag här typen av arbete i egen regi, bibehålla en stab av människor som skulle fysiskt slutföra det arbete som krävs för att upprätta ett telekommunikationsnät. Det var dock visade sig vara mer kostnadseffektivt att lägga ut denna tjänst.

Många tidigare anställda av de stora telekom företag startat eget företag teleentreprenörs eller gick med befintliga företag. För att arbeta för en teleentreprenörs företag har de flesta anställda fullgjort en utbildning eller fått den kompetens genom arbetslivserfarenhet. De utbildningsprogram som är unika för varje telefon företag och inte är tillgängliga för allmänheten.

Människor som tycker om att interagera med andra, problemlösning och reser blir utmärkta telekommunikation entreprenörer. Muntlig kommunikation, konfliktlösning och mekaniska färdigheter värderas högt i denna roll. I de flesta företag är avtalsparterna har utfärdat deras egen lastbil, komplett med all utrustning som han eller hon kommer att kräva för att utföra denna ståndpunkt.

Telekommunikation entreprenörer är skyldiga att installera nya telefonlinjer till nya affärs-och bostadshus. Utöver den trafiken från den lokala hubben till byggnaden, vissa avtalsparter även fylla i det inre kablage. Antalet individer och bredden av projekt varierar kraftigt. Kan till exempel telekommunikation, entreprenörer acceptera ett projekt för att installera alla tele ledningar för en stor kommersiell byggnad med flera kontor. I ett annat projekt, kan uppdragstagaren skyldig att installera ledningar för ett hem eller en serie av enheter i en multi-level bostadsbyggandet.

Projektledning är en viktig del de färdigheter som krävs av en teleentreprenörs. I denna roll han eller hon är ansvarig för projektering, skapa tidsramar, anordna regelbundna möten och se till att projektet slutförs i tid och inom offerten kostnaderna.

Interagera med kunden är en viktig del av rollen för telekommunikation entreprenörer. Han eller hon är typiskt att delta i diskussionerna det ursprungliga projektet specifikationer, översyn av kundernas behov och att ge prissättning. Förmågan att korrekt citera priser som är tilltalande för kunderna samtidigt som tillräcklig vinst för att företaget är mycket viktigt och en stor del av vad en teleentreprenörs gör. Förmågan att fungera bra med ett stort antal människor, lösa problem snabbt och dela information och erfarenheter med personal är viktiga kunskaper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.