Vad finns det för annan dator Analyst jobb?

Computer analytiker, även känd som analytiker datorsystem, arbeta inom ett företag eller en organisation att integrera IT i sin dator och nätverkssamarbete. Dock är termen datorn analytiker verkligen en filt titel som kan omfatta en mängd olika roller och ansvar, beroende på företaget. För den delen, många dator analytiker jobb utvecklas till de behov som företag eller organisation förändring och ny teknik uppstår. Även möjlighet till avancemang är en fördel, den snabba utvecklingen inom teknologiindustrin också göra det nödvändigt att ständigt få fortbildning för att förbli konkurrenskraftiga.

Typiskt, de flesta dator analytiker jobb samarbetar man med andra individer eller grupper som tillhandahåller tekniskt stöd, såsom programmerare, programutvecklare, och specialister information. I allmänhet innehåller de vanliga olika uppgifter utveckling och installation av nya datorsystem, nätverk underhåll, identifiering och genomförande av ny teknik, och beta testa olika program och system innan publicering. Vissa dator analytiker jobb kräver kunskap om projektets planering och budgetering eftersom arbetet ofta kräver en utvärdering av kostnadseffektiviteten i en föreslagna projektet och dess ROI eller avkastning på investeringar, potential.

arbetsflödet inom många yrken dator analytiker är organiserat på samma sätt. När kostnadseffektiviteten av ett nytt eller modifierat system har mötts med gillande, bestämmer analytiker sedan vilka typer av programvara och utrustning som krävs för att köra den. Projektet fortsätter sedan till konstruktionsfasen, där analytiker samordnar med andra specialister för att testa, felsöka och finjustera systemet.

Många dator analytiker jobb ge möjlighet till specialisering. Till exempel kan analytiker som främst inriktas på informationsteknik forskning och utveckling kallas datorsystem arkitekter eller utvecklare . De som är upptagna med betatestning och lösningen hitta uppgifter kallas ibland kvalitetssäkring analytiker . Vissa dator analytiker utföra dubbel plikt genom att arbeta i både analys sidan och anpassad utveckling av datasystem och relaterade tillämpningar.

De flesta av jobben dator analytiker finns i större företag som är beroende av informationsteknik att göra affärer, som vanligtvis skapar behovet av att nätverket olika datorer. Många företag söker också hjälp av datorn analytiker att etablera e-handel kapacitet på Internet. Men vissa datorer analytiker hitta ett arbete i utbildningsinstitutioner, forskningsanläggningar, medicinska laboratorier och specialiserade bibliotek. Om analytiker har relevant utbildning och erfarenhet, kan de också hitta arbete inom specifika branscher, såsom bank, sjukhus förvaltning eller dator kriminalteknik. Dessutom, eftersom det finns en växande trend i detta område distansjobba del dator analytiker föredrar att erbjuda sina tjänster som självständiga entreprenörer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.