Vad bör jag veta om College nätverk?

När folk examen från college, rusar de brukar få jobb så snabbt som möjligt. Många vill ha ett jobb i branschen de har en examen i, medan andra vill arbeta i en annan. Hursomhelst, kan skola nätverk bidra till att öka dina chanser att få jobb efter examen.

Efter college, är det bra att känna någon som kan styra dig i rätt riktning och ge dig en glödande rekommendation brev för ett jobb. Det kan vara ganska fördelaktigt att bekanta sig med professorer vid högskolan. Inte bara kan de dela sin expertis som avser ett visst område, men han kan också ge dig en välbehövlig rekommendationsbrev. Professorer bör vara några av de första personer som har på er sida, inte bara för college nätverk, men för eventuell karriär hjälp också.

När du vet vilken typ av fält som du vill arbeta i efter examen Det är bra att veta en stor mängd människor som kommer att arbeta inom samma bransch. Göra en extra insats för att lära känna människor som är i klasser som gäller din stora. Dessutom gå med tillhörande klubbar där det finns en möjlighet att träffa människor som kan vara bra att känna för framtida referens.

Många studenter vill vänta med att arbeta i den riktiga världen så länge som möjligt. Men att få en praktikplats medan du är på universitetet är en idé att överväga. De erfarenheter som kommer ser bra ut på ett CV och det kan även leda till ett jobb med detta bolag efter examen. Förutom att högskolan nätverk som görs på din skola, kan det göras där du har din praktik också.

College nätverk kan vara ganska lätt när man lär sig det rätta sättet att gå tillväga. Att vara vänlig, arbeta hårt, och utlåning en hand till människor när de behöver det med största sannolikhet kommer få dig en mycket längre sedan bara om du är snälla för att de att hjälpa dig ytterligare din karriär. Efter examen, se till att ha alla kontaktuppgifter för så många människor som möjligt. Med tanke på hur hårt man arbetat för att skaffa kontakter, se till att hålla kontakten med så många av dem som möjligt, även om det är genom en e-post varannan månad. Det finns alltid en chans att en av dem kan komma igenom i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.