Vad betyder en federal Criminal prövare göra?

En federal kriminella utredare är en utredare som verkställer lagar och löser brott för ett federalt organ. De flesta byråer tilldela tjänstemän att utreda brott områden som terrorism, penningtvätt och inflyttningar. Utredarna arbetar med olika myndigheter, inklusive lokala, delstatliga och federala divisioner.

När ett federalt brott utredare blir ett fall han eller hon recensioner fall handlingar och söker efter bevis. Utredaren ska också identifiera vittnen till brottslig verksamhet. Andra arbetsuppgifter omfattar att finna möjliga informanter, utarbetande stämningar för experter och begära teckningsoptioner för att söka platser.

En stor del av att vara en federal kriminell utredare deltar i övervakningen och arbetar i infiltration. Kan en utredare måste infiltrera en stor ring narkotikahandel och låtsas vara en knarklangare för att få tillgång till gruppen. När forskaren bedriver övervakning, kan detta ske under en period på flera dagar eller veckor. Agenten kan behöva titta på ett misstänkt hus eller inhämta ett grannskap och registrera alla händelser som äger rum.

Andra ansvarsområden de federala straffrättsliga forskaren utför är att gripa och bearbetning människor som anklagas för att ha begått ett brott. Efter forskaren gripanden en påstådd brottsling, har utredaren att ta fingeravtryck på personen och notera de individuella fysiska uppgifter. Agenten har också att fotografera den misstänkte till en mugg skott och sedan skriva in all information i filen.

Utredarna måste analysera brottsplatser och tagga bevis på platsen. En av de uppgifter som federala brott utredare har att göra är att se över fingeravtryck som finns på plats med fingeravtryck i en nationell databas. Ombudet för att se om den påstådda kriminella kan vara knutna till andra brott som redan matats in i systemet.

Ibland ett federalt brott utredaren kan komma att vittna i domstol om aktiviteter sett medan undercover. Agenten kan få svara på frågor från advokater och domare om den påstådda incidenten. Domaren får också begära att forskaren att identifiera vissa utställningar för att komma in dessa i bevis.

Den federala kriminalpolisen utredarna arbetar också för människorov och saknade fall person. När någon har rapporterats saknade, bistår en agent med Federal Bureau of Investigation (FBI) lokala brottsbekämpande myndigheter för att organisera söka partier och samla in information om vad som hände. Om personen har blivit kidnappad, skall resebyrån försöka hitta kidnapparen och intervju offrets vänner och familj. Den federala agenten kan behöva förhandla med kidnapparna och ordna ett möte för att få gisslan.

För att vara en federal kriminell utredare, ombud behöver en examen i straffrätt eller ett närliggande område. Vissa mäklare har extra utbildning i forensisk vetenskap och kriminella profilering. De flesta avdelningar föredrar också att hyra federal kriminella utredare som har flera års erfarenhet av brottsbekämpning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.