Vad betyder en administratör sjukhem göra?

En administratör sjukhem är chef för verksamheten vid ett sjukhem, agerar som verkställande direktör för anläggningen. Sjukhem administratörer håller vanligen minst en magisterexamen, och de måste ha tillstånd att utöva yrket i de stater där de arbetar. Enskilda stater har olika krav på licensieringen, men i allmänhet att människor måste ha bevis på utbildning och erfarenhet, helst under ledning av en handledare, och de måste kunna klara ett prov som omfattar grundläggande ämnen sjukhem administratörer förväntas känna till.

Skickliga omvårdnad anläggningar, eftersom de är mer korrekt kallas, är mycket skiftande. En del innehåller relativt friska äldre vuxna som helt enkelt behöver hjälp med sitt dagliga liv, medan andra hus mycket sjuka patienter som kan kräva komplicerade och specialiserade sjuksköterskor. Till exempel, en anläggning som utformats speciellt för patienter med Alzheimers sjukdom är mycket specialiserad, med sjuksköterskor som har utbildats för att hantera Alzheimers och demens. Ett sjukhem har ansvar för att varje aspekt av anläggningens verksamhet löper smidigt.

I stora anläggningar, är administratören i allmänhet biträdd av personer som kan ta över en del av de uppgifter som skulle utföras av sjukhemmet förvaltaren ensam i en mindre anläggning. Ansvar administratören innehåller normalt: att hantera personal, bearbetning antagning in i anläggningen, hantera ekonomi, och övervaka den dagliga verksamheten i hemmet. Sjukhemmet Administratören ställer och upprätthåller politik, löser tvister, övervakar de kost-programmet vid anläggningen, och ser till att personalen har rätt utbildning.

Kontroll av att välfärden i de boende är också viktigt. Skickliga ammande anläggningar inte bara tillhandahålla medicinsk vård, de måste också ge invånarna en hög livskvalitet. Sjukhem har vanligtvis sociala program som övervakas av administratören, och de kan ha bekvämligheter såsom hår salonger, film rum screening, och andra anläggningar som är utformade för att invånarna känner sig bekväma och för att förhindra att invånare från att känna sig uttråkad.

Denna typ av arbete kräver en hel del organisatoriska färdigheter och förmåga att göra flera saker. Vid varje givet tillfälle, kan ett sjukhem administratör att ta upp flera frågor på en gång, kan vissa av dem är synnerligen viktigt. Sjukhem administratörer måste också hålla jämna steg med förändringar i lagen om sjukhem, och att hantera den oro för familjemedlemmar som är oroliga för anhöriga och äldre opinionsbildning organisationer som vill bekräfta att de boende behandlas med medkänsla och respekt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.