Vad betyder en Arbetshälsoinstitutet sjuksköterskan göra?

hälsa sjuksköterska är ett registrerat vårdpersonal som behandlar arbetsrelaterade skador och hälsoproblem. Han eller hon kan tillhandahålla hälsovårdstjänster för arbetstagarna i olika yrken, däribland fabriken personal, gruvarbetare, byggnadsarbetare och kontorspersonal. Dessutom kan en arbetsmiljö sjuksköterska försöka förhindra framtida skador och sjukdomar genom att inspektera arbetsplatser, upprätthålla normer som Arbetarskyddsstyrelsen Administration (OSHA), och utbilda anställda om riskhantering.

Företagshälsovården sjuksköterskor är särskilt utbildade för att behandla gemensamma arbetet skador såsom ansträngda ryggar, och design pågående vårdplaner. De kan föreslå att arbetstagare tar ledigt för att vila, använda skyddsutrustning, eller söka ytterligare sjukvård. På arbetsplatser, sjuksköterskor att OSHA bestämmelserna är uppfyllda hela tiden, och om de inte föreslår åtgärder som företag kan vidta för att komma i överensstämmelse. Vidare, hälsa sjuksköterskor tillhandahålla ofta rådgivning och krisinsatser till personer med höga spänningar, psykiska problem eller ämne frågor missbruk.

De flesta arbetsmiljö sjuksköterskor är anställda av sjukhusen, folkhälsa kliniker, öppenvård centrum och privat verksamhet. De anställda i läkarmottagningar och centrum inom öppenvården arbetar vanligtvis ordinarie arbetstid, även sjuksköterskor på sjukhus och andra anläggningar som 24 timmar om dygnet kan åläggas att arbeta kvällar, helger, helgdagar och ta jourtid ställning i händelse av en nödsituation. Ibland ett stort företag eller fabriken kommer att anställa en hälsa sjuksköterska arbeta heltid eller deltid i sina anläggningar, vilket garanterar säker drift och ge omedelbar vård vid behov.

En person måste oftast få en kandidatexamen i omvårdnad från en auktoriserad högskola eller universitet för att bli en företagshälsovård sjuksköterska, men många arbetsgivare föredrar att anställa sjuksköterskor med magisterexamen. Innan öva i USA, en arbetsmiljö sjuksköterska måste bli godkända i sin hemviststat genom att skicka ett tillstånd examen. Certifiering är i allmänhet inte ett krav för hälsa sjuksköterskor, men många väljer att ta ett certifikat som erbjuds av den amerikanska styrelsen för Företagshälsovård sjuksköterskor. Certifierade sjuksköterskor ofta belönas med fler arbetstillfällen och möjligheter till karriärutveckling. Andra länder har vanligen liknande krav för sjuksköterskor licensiering och certifiering.

Fortbildning kurser låta företagshälsovården sjuksköterskor att få den senaste informationen om politik, teknik och utrustning. Pågående utbildning, erfarenhet och uthållighet ofta tillåter sjuksköterskor att utvecklas till tillsyns-eller förvaltningsorgan positioner. Vissa sjuksköterskor beslutar att följa doktorsexamen för att bli företagshälsovård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.