Vad är Väg-och vattenbyggnad Project Management?

Väg-och vattenbyggnad projektledning är en uppsättning tekniker och metoder som används för byggande eller reparation av broar, avlopp, vägar och andra anläggningsprojekt. Den teknik som används ofta raffinerad skicklighet projektledning, på grund av den stora komplexitet och låg fel tolerans på dessa projekt. Anläggning är en teknisk disciplin som är främst inriktat på utveckling och genomförande av infrastruktur och system för att stödja en gemenskap av människor.

Det finns tre områden i fokus inom väg-och vattenbyggnad projektledning: kontraktering, statliga krav och dokumentation. Dessa ämnen är alla del av ett projekt ledningen, men har unika aspekterna för civilingenjörer. Alla anläggningsarbeten är klara med statliga medel. Detta tillför ett extra lager av komplexitet, eftersom projektets budget kan vara ganska snäv. Förutom finansiella begränsningar, politiska påtryckningar och profil av ett projekt kan ofta påverka den övergripande projektplanen och stöd.

avtalsslutande av leverantörer, byggföretag, och professionell personal är en komplex, flerstegsprocess för alla stora projekt. Civilingenjörer projektledning, finns ytterligare steg krävs. Som projektets finansiering är regeringen bygger, finns det ofta särskilda föreskrifter i finansieringsavtalet kring upphandlingsprocessen, tillståndskrav, tillhörighet facket och mer.

Ta dig tid att se över avtalet i detalj och markera tillämpliga delar. Överensstämmelse krävs för finansiering för att fortsätta, och det är en fin linje att gå mellan att följa dessa krav och få bästa möjliga valuta för dollarn. Många civilingenjörer projektledare arbetar med upphandling specialister, som ansvarar för kontrakt och anbudsförfarande.

regeringens krav ofta tillhandahålls som ett särskilt avsnitt i avtalet. Detta kan inkludera milstolpar, pressutlåtanden, sekretessklausuler, finansiell rapportering och andra processer. Lägesrapporter kan kvartal, månad eller ens varje vecka. Överensstämmelse krävs både att få betalt för det aktuella projektet och som skall beaktas vid framtida möjligheter.

Anläggning projektledning Riktlinjerna har en ökad nivå av dokumentation. Det finns två orsaker till detta, projekt längd och regeringens rapporteringskrav. Ett civilingenjörer projekt kan ha en mycket lång tid, eftersom projektets omfattning tenderar att vara mycket omfattande. Som ett resultat finns det ett ytterligare beroende av skriftlig dokumentation för allt från förändringar order till mottagandet av material.

Många projektledare hyra en dokumentation specialist att hantera denna process och se till att uppgifter skall anges för granskning och diskussion. Ytterligare en risk med en regering finansierat projekt är en förändring i ledarskapet. Detta leder ofta till oro för projekt som godkänts av den andra politiska partiet. God dokumentation av tillstånd och kostnader är det bästa sättet att minska denna risk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.