Vad är Medical Insurance Billing och kodifiering?

Sjukförsäkring fakturering och kodning är den del av hälso-och sjukvård industri som hanterar de administrativa aspekterna av området. Majoriteten av människor som arbetar i denna industri inte interagera med patienter, utan de behandlar andra människor orsakat de allra pappersarbete och information om behandling och begäran om utbetalningar. Både fakturering och kodning anses vara olika områden som omfattas av sjukförsäkring branschen.

personer som ansvarar för sjukförsäkring fakturering se till att nödvändiga parter, kommer både patienter och företag, väl debiteras för tjänster utförda av läkare . De håller i regel koll på betalningar från försäkringsbolag och enskilda patienter. Sjukförsäkring fakturering och kodning träffas genom denna process i att den medicinska fakturering agenten måste förstå hur kodningen språket fungerar och vad det innebär när de placeras på en medicinsk faktura.

kodare arbetar inom den medicinska industrin utföra en annan uppgift, vanligtvis unassociated med verkliga patienter eller försäkringsbolag. Personer som arbetar med kodning tillbringar merparten av sin tid för att analysera och kodning olika uppgifter former. Alla dessa uppgifter utgör utgör en särskild medicinsk åtgärd eller tjänst. Poängen med kodning är att specificera de uppgifter i register. Denna information skickas sedan till försäkringsbolag och patienter så att varje part förstår vad som gjorts och varför denna avgift ut på kontot. Medicinsk fakturering och kodning är förknippade med varandra, men de människor som utför de uppgifter som i allmänhet separat.

Om någon är intresserad av att förvärva ett arbete i sjukförsäkring fakturering och kodning området, antingen med en sjukförsäkring företag eller sjukhus, en viss utbildning krävs. Utbildning kan bestå av en enkel certifiering eller kräva förvärv av en examen. Det bästa området att förvärva denna utbildning är antingen från en yrkesskola eller Community College med klasser och program på området. Arbetsförhållanden föreligger i allmänhet inom ramarna för en kontorsmiljö och vanligtvis har heltidsanställning.

Ett stort bekymmer för industrin i sjukförsäkring fakturering och kodning är en rad bedrägerier både på Internet och personligen. Många av dessa program hävdar att utbildning kan erhållas i en kort tid och sedan en person kan helt enkelt arbeta hemifrån. Enligt en rapport 2004 från US Department of Labor, endast tre procent av medicinska fakturering agent och kodare arbeta hemifrån.

Det amerikanska Department of Labor har också rapporterat att personer som är verksamma inom detta område tjänar i genomsnitt två gånger minimilönen. Några av de mest erfarna personer som arbetar inom detta område tjäna så mycket som tre gånger minimilönen. Förutom de vanliga sysselsättning, när en person är utbildad i systemet kan dessa kunskaper överföras till ett antal olika jobb som lönehantering, bokföring, redovisning och medicinsk hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.