Hur väljer jag ett Air School Traffic Control?

Flygledare ansvarar för ledning av flygplan och andra luftfartyg. Det är deras uppgift att leda och instruera piloter på mötande trafik, stormfronts, landning och annan viktig information som krävs för säker transport av gods och passagerare. Detta är ett stort ansvar, och därför är det nödvändigt att dessa yrkesverksamma att genomgå en omfattande utbildning i en flygkontrolltjänsten skolan för att lära sig de färdigheter som krävs.

Utbildning är både hjälpsamma och obligatoriska för alla flygledare. Statligt styrda rutiner och klasser krävs på de flesta platser för att se till att anställda har den kunskap och erfarenhet som krävs för att säkert av flygplan genom alla förhållanden. De är också utbildade för att hantera nödsituationer, bör de uppstår, inklusive nödlandningar och kapningar.

Att välja en luft-skola trafikkontroll kan vara en ansträngande uppgift. Skolan måste godkännas av gällande statliga regleringar för att erbjuda sådana kurser, och måste förbereda studenterna för den utmattande och ofta stressigt jobb som flygledare. För att hitta skolor som uppfyller kraven, är det första steget att besöka nationens luftfartsorganisationen att få information om program och kurser finns tillgängliga. Dessa organisationer är vanligtvis tillgänglig via mail, telefon eller via webbplatser.

Nästan alla luftfartens behov kontroll skolan börjar med en fyra-årig examen vid ett ackrediterat universitet. Majors på dessa anläggningar varierar, men kan inkludera luftfarten-relaterade ämnesområden. Väljer de bästa fyra år college kan hävas med hjälp av kataloger på nätet av skolor runt om i landet och genom att kontakta skolan tjänstemän för information om inskrivning. Viktig information som omfattar undervisning kostnader, gymnasiet ytjämnhet och provresultat och boende. Gör en lista över kraven för din perfekta skolan och matcha dem med varje institution att fastställa vilket som är bästa passform.

Efter universitetet, flygledare måste genomgå påfrestande utbildning på en av regeringen godkänd flygkontrolltjänst skolan. Dessa kurser ofta acceptera ett begränsat antal studenter per år och konkurrensen för inresa är hård. Det finns vanligtvis inte många alternativ i hänsynen till den faktiska flygledningen skola du ska gå, med endast ett fåtal platser som erbjuds i många länder. Detta innebär att för att komplettera de kurser kan du behöva resa för att hitta en skola som är emot studenter.

Efter flyg skolan trafikkontroll, är det nödvändigt att ta en före anställning av testet som mätare en potentiell anställdes förmåga att slutföra jobbet. Detta test kan endast tas när det finns öppningar tillgängliga. Om det finns fler sökande än tjänster, får du en slumpmässigt vald uppmanas att göra testet. Endast studerande ett statligt godkänt skolan kommer att kunna göra testet. När denne kommer studenterna att få arbeta som en flygledare. Det finns vissa fall där flygledningen skolan inte kan vara nödvändig. De som har varit i Försvarsmakten, i synnerhet flygvapnet, får endast behöva ta inträdesprov att få anställning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.