Hur väljer jag det bästa allmänna kursplanen?

som är intresserade av att välja allmänna kursplanen kan välja för många olika människor. Föräldrar som homeschool sina barn måste arbeta för att besluta vad som ska undervisa, lärare behöver för att utforma allmänna läroplanen, och en person som deltog college måste också fatta beslut om vilka allmänna ed vägar att gå att följa alla krav i en major. Urvalet av läroplan varierar beroende på personens situation.

För Hemundervisning föräldrar tenderar huvudsakliga tonvikten läggas på att förbereda studenter vid någon tidpunkt att gå in college. De måste först lära sig grundläggande färdigheter i den primära kvaliteter, som hur att läsa, skriva, göra aritmetik och sedan lära sig mer avancerad matematik. Eleverna brukar också lärt en viss mängd naturvetenskap och geografi /historia, eftersom de når femte eller sjätte klass.

Även om en person inte godkänner den offentliga skolan, förväntningar på universitetet är att studenterna har lärt sig och behärskar de kunskaper som lärs ut i de flesta offentliga skolor. Det kan därför vara mycket värdefullt att se över läroplanen som erbjuds på en lokal offentlig skola och fastställa allmänna kursplanen som minst uppfyller eller överträffar kraven på vad en skola skulle undervisa. Detta är ett rättesnöre under hela barnets utbildning, och särskilt när de utvecklar en hög studierna skolnivå.

Ta

reda på vad staten skulle lära ett barn, och fatta beslut om allmänna kursplanen i enlighet därmed. Det hela blir en stor fråga som ett barn förskott i betyg. Högskolor tenderar att anta att elever behärskar hög arbetskapacitet skolnivå, och att de träder college med vissa färdigheter, så hjälper ett barn att uppnå dessa färdigheter är mycket användbar.

Precis som Hemundervisning förälder kan styras av staten eller distrikt standarder, den genomsnittliga klassrummet läraren ofta lär ut material från skolan, eller de kan komma att rösta om vilket material som ska användas. Viss tidpunkt, kan lärare öka allmänna kursplanen med annat material de har hittat bra eller kul att lära, men det är ett vanligt klagomål att det kan vara svårt att göra detta på grund av tidsbrist. Vissa lärare kan fortfarande ha lyxen att välja allmänna kursplanen, men här de fortfarande kan behöva välja material som uppfyller allmän utbildning krav. De kan dock ha möjlighet att välja sin favorit böcker, kalkylblad eller andra saker som mer än väl kommer att uppfylla standardkraven elever måste uppfylla.

college student har stor valfrihet när man försöker välja allmänna kursplanen att delta i. De flesta studenter måste ta flera år allmän ed krav men det finns flexibilitet i hur dessa krav är uppfyllda. Eftersom många elever in college utan ett klart större, som arbetar genom allmän utbildning klasser första är en av de bästa sätten att upptäcka styrkor och bestämma karriärväg. Studenter med en målmedveten mål redan i åtanke kan luta sig mot allmänna kursplanen som stödjer lärande i en major. Andra studenter och akademiska rådgivare är ofta den bästa källan för studenter som inte vet vad man ska ta, och får möjlighet att lämna synpunkter på vissa lärare, ämne och andra aspekter av varje allmän kurs som kan bidra informera en elevs val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.