Hur väljer jag det bästa Pharmacy Program?

bästa apotek programmet för dig kan hittas genom att forska följande fem punkter: undervisningsutbudet institut, ackreditering, partnerskap näringslivet, alumner gradering statistik och fakultet kvalitet. Apotek utbildningsprogram finns på både universitetet och community college nivå. Universitetsnivå utbildning krävs för att bli en licensierad farmaceut. College program ger den utbildning som krävs för att bli ett apotek tekniker.

Välja bäst apoteket programmet är ett personligt beslut, baserat på dina prioriteringar och ambitioner karriär. Det bästa apotek programmet är en att du kan genomföra med framgång, inom den normala tidsramen och börja din karriär. Universitetet Programmet är fyra år lång och är mycket intensiv, med en tung kurs belastning. Kollegiet Programmet är två år lång, krävande, men har en mer uppgiftsorienterade fokus.

Även om befordran möjligheter till ett apotek tekniker är något begränsad, finns det inget som hindrar en tekniker från avslutade akademiska kurser på deltid för att bli en farmaceut. Detta kräver engagemang, fokus och självdisciplin, men kan göras. Det är viktigt att komma ihåg att den genomsnittliga livslängd är 40 år lång. Det finns många möjligheter att uppgradera din kompetens, om du bestämmer att det är vad fungerar bäst för dig.

Ackrediterade apotek program har utvärderats av en oberoende byrå, som godkänts av regeringen. Denna byrå ansvarar för att granska kvaliteten i akademiska program samt administrativa åtgärder för att säkerställa att de uppfyller en minimistandard. Apotekare skall ha färdigställt sina program vid en godkänd skola för att vara berättigade till apoteket licensiering examen. Kurser avslutas vid en erkänd skola kan överföras mellan postgymnasiala utbildningsinstitutioner.

Många apotek program har nära kopplingar till både apotek och industrier farmakologi. Dessa förhållanden leder ofta gästföreläsare och möjligheter till arbete termer. Många skolor har viktiga personer i branschen om deras styrelse. Nya kursutbudet och köp utrustning granskas av styrelsen. Även om de kanske inte har inflytande över skolans administration, kan de ge råd om vilka färdigheter som är relevanta på marknaden, både nu och under de kommande fem åren.

Varje eftergymnasial upprätthåller statistik över examen sysselsättning. Denna information samlas in på tre-, sex-och 12-månaders mellanrum och ger inblick i konsekvenserna av utbildningsprogram. Den detaljnivå varierar, men vanligtvis omfattar nuvarande befattning, ingångslön, heltid eller deltid, typ av industri, och om jobbet är utbildning med anknytning.

När du väljer ett apotek program, tar sig tid att se över bevisen för de lärare eller lärare. Det är viktigt att se till att den egentliga kursen instruktörer är experter inom sina respektive områden och har relevant erfarenhet från industrin. På universitetsnivå bör instruktörer alla ska offentliggöras, med artiklar i vetenskapliga och farmaci tidskrifter. Undvik alla skolor som är ovillig att diskutera bakgrund och kvalifikationer för sin lärare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.