Hur väljer jag det bästa Farmaceut skolan?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer en farmaceut skolan: ackreditering, fakultet, specialiserade program och rykte eller rangordning. Denna typ av skola är en del av ett universitet och är känd som den farmaceutiska fakulteten. Apotekare kan hittas arbeta i forskningslaboratorier för läkemedelsföretag, undervisning på högskolor eller universitet, eller driva sina egna apotek.

Apotekare skolan är vanligtvis fyra till fem år långa och normalt kräver genomförande av minst två år av en grundexamen. Tillträde kraven för bästa farmaceut skolan i staten eller landet är mycket höga. För att betraktas, din skola betyg i kemi, måste matte, biologi och engelska vara på toppen av din klass. De bästa skolorna kräver ofta rekommendationsbrev eller en uppsats som en del av processen.

När du letar efter en farmaceut skola, kontrollera ackrediteringen status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner och accepteras av de professionella tillstånd styrelser för farmaceuter. Endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursansvariga med omsorg. De flesta skolor post biografier deras kursansvariga på sina webbplatser. Granska informationen och leta efter både akademiska meriter och arbetslivserfarenhet. Många apotek kursansvariga är specialister är kemi eller biologi. De utför ofta forskning inom olika sakområden och deltar i många samarbetsprojekt. Läs deras publicerade artiklar för att lära sig mer om deras intressen och forskning.

Titta efter specialiserade program i delområden av apotek. Detta kan inkludera farmakologi, syntetisk kemi, biokemi, och homeopati. Dra nytta och lära sig så mycket som möjligt av dessa program, eftersom de ger möjligheter att göra viktiga kopplingar både människor och idéer.

rykte på skolan är mycket viktig när man väljer det bästa apoteket skolan. Fråga antagningen rådgivare att tala med tidigare studenter eller arbetsgivare. Utbildningens kvalitet de fått på skolan, relevans och annan information som de är villiga att dela.

Apotekare skolan är mycket konkurrenskraftiga, högt tryck, och krävande. Titta på olika alternativ och välja den skola som är bäst för dig. Detta kan innefatta en skola som erbjuder garanterade bostad eller tvärvetenskapliga studier. Tänk noga efter era prioriteringar innan du fattar ditt beslut. Även om ingångslönen för en apotekare är mellan $ 65. 000 och $ 80. 000 amerikanska dollar (USD), de flesta doktorander med betydande skulder. Ta dig tid att undersöka stipendier, bidrag och stipendier för att minska denna skuld så mycket som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.