Hur väljer jag det bästa Audiologi skolor?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa audiologi skolor: läroanstalt typ, ackreditering, lärare och rykte eller rangordning. Det finns två tillgängliga alternativ när de söker den bästa audiologi skolor: högskola eller universitet. Den största skillnaden mellan de två skolorna är att en universitetsexamen som krävs för att bli en audionom och högskolor ge den utbildning som krävs för att bli en audiologi teknikern.

audiologi skolor organiserat genom en högskola erbjuder två-och treåriga program för människor som vill bli tekniker. Kurserna är mycket uppgiftsorienterade, tillhandahåller utbildning och kompetens som krävs för att säkra sysselsättningen bistår audionom. Den roll som en audiologi teknikern är att upprätthålla patientjournaler, hjälpa till med hörseltest och hantera kontoret. Människor som finner personlig tillfredsställelse i att hjälpa andra och att arbeta med ett brett spektrum av människor kan njuta av att vara en audiologi teknikern.

Programmet erbjuds på högskolenivå är fem till åtta år långa och är nödvändigt för att bli en audionom. Den audionom ansvarar för genomförandet av hörseltest, tolka resultat, föreskrifter om korrigerande åtgärder för att hjälpa patienten antingen behålla eller återfå hörseln. Denna roll förväntas få högre tillväxt än genomsnittet under de kommande fem till tio år, när befolkningen åldras.

Oavsett vilken utbildningsnivå som du väljer att fylla i, är det viktigt att se till att skolan har den bästa tekniken och utrustning till förfogande. Audionomer och tekniker utföra hörseltest med specialutrustning. Metoder och modeller för simulering hjälpa elever lära sig och finslipa sina färdigheter i en låg risk miljö. Leta efter full skala modeller av örat för praxis, samt program programvara som simulerar olika typer av hörselproblem.

När du letar efter en audiologi skolan, kontrollera ackrediteringsstatus med omsorg. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner, vilket är mycket viktigt, eftersom nästan 20 procent av studenterna överföring skolor. Endast godkända skolor har möjlighet att erbjuda studenterna tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Granska kvalifikationer för den fakultet eller kursledare. De flesta skolor post biografier deras kursansvariga på sina webbplatser. Granska informationen och leta efter både akademiska meriter och arbetslivserfarenhet. Ryktet om skolan är mycket viktig när man väljer den bästa audiologi skolorna. Fråga antagningen rådgivare för tillstånd att delta i alumner händelser. Använd denna möjlighet att lära mer om akademiker erfarenheter och sin syn på utbildningens kvalitet från skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.