Hur väljer jag den bästa undervisningen Curriculum?

bästa undervisningen läroplanen beror på ett antal faktorer. Några saker att tänka på när du väljer en undervisning läroplan är hur nära det ligger i linje med vad du hoppas att undervisa. De metoder som den använder för undervisning bör metoder som du känner dig bekväm med, och materialen skall placeras intressant och väl utformade. En läroplan utgör en stor del av alla lärande, så det är viktigt att välja en som du och dina elever kommer att åtnjuta.

Den viktigaste delen av att välja en undervisning läroplan är att välja ett som ligger i linje med vad du planerar att undervisa. Varje stat har sitt eget innehåll standarder, och förväntar sig vissa begrepp som skall läras ut till studenter. Oavsett om du är undervisning ett klassrum eller Hemundervisning ett barn är det viktigt att välja en undervisning läroplan som uppfyller innehållet standarder för din stat. Lyckligtvis utveckling av kursplaner företag inser detta och kan meddela dig om deras läroplan uppfyller kraven för vissa stater. Många av de större läroplanen utgivare har olika versioner av läroböcker och lektionsplaneringar för olika stater.

Nästa steg i att välja en undervisning läroplan är att hitta en som du är bekväm att använda. Vissa läroplanerna starkt beroende av en viss undervisningsmetod, som att använda LJUDMETOD att undervisa läsning. Andra använder en hel-språk strategi. Även om båda metoderna är effektiva sätt att lära ut läsning, den som läraren är mest bekväm att använda kommer att vara det bästa valet. Andra skillnader i kursplanen kanske inte lika självklar. Vissa kanske är starkt beroende av kalkylblad, medan andra förlitar sig mer på skriftliga uppgifter. Återigen är en inte nödvändigtvis bättre än det andra, men metoden måste vara en att läraren är bekväm att använda.

Slutligen undersöka hur tilltalande läromedlet. Med yngre barn, ljusa färger och intressanta bilder kan göra lärandet mer intressant, och hjälpa till att intressera barnet. Äldre barn gillar ofta läroböcker som erbjuder sidofält som omfattar närstående intressanta uppgifter, särskilt i ämnen som naturvetenskap och historia. Den studerande blir inte att välja kursplan som används, men en samvetsgrann lärare att välja ut böcker och studiematerial som ska hålla barnets intresse.

Många läroplanen förlag kommer att ge dig ett urval av deras kursplan så att du kan spela upp det på egen hand. Ta dig tid att läsa innehållet, titta på den föreslagna uppdrag, och ser hur nära testa material anpassa din egen stat årliga standardiserade testmetoder. Det är vettigt att investera tid initialt att välja en undervisning läroplan, eftersom varje publicist bygger på hans eller hennes innehåll från år till år. Att göra ett val du är nöjd med en gång innebär att du inte kommer att behöva se över läroplanen år efter år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.