Hur väljer jag de Bästa Online Curriculum?

Om du är intresserad av Hemundervisning ditt barn kanske du har märkt att det finns fler kursplan på alternativ än någonsin tidigare. Populära alternativ för Hemundervisning läroplanen omfattar A Beka läroplan, Seton homeschool och Calvert homeschool. Att välja skola läroplan som fungerar bra för din familj kräver överväger flera olika faktorer. Webbplatser som erbjuder förälder recensioner av de olika läroplanen alternativ kan vara till hjälp, men i slutändan beslutet är ett du behöver göra på egen hand.

Innan du börjar forska alla online läroplanen alternativ som finns, ta dig tid att tänka på hur du skulle beskriva ditt barns lärande stil. Är han en visuell inlärare som lär sig bäst genom att läsa, en auditiv elev som av hörsel lär sig, eller en kinestetisk elev som föredrar praktiska aktiviteter? Även om läroplanen har utvecklats av lärare med flera års erfarenhet, lärdomar som innebär timmar av läsning eller lyssna på inspelade föreläsningar kommer inte att vara det bästa valet för ett barn som är helt klart en kinestetisk elev.

Din undervisning stil och personlig övertygelse om vad ditt barn ska lära sig är faktorer att överväga också. Letar du efter en sekulär läroplan eller en som ofta hänvisningar till familjens religiösa tro? Vill du ha lektioner med detaljerade instruktioner eller vill du att kunna utveckla egna läromedel med hjälp av en mängd olika källor? Behöver du ett program som kan ta emot barn som arbetar på flera olika betygsstegen?

De bästa online läroplanen är en som erbjuder ett brett utbud av pedagogiska verktyg. Utskrivbar kalkylblad, e-böcker, interaktiva frågesporter, och nedladdningsbara filmer gör det lättare att lära barn med olika inlärningsstilar. Lärarens manualer, svar nycklar för föräldrar, och förslag till ytterligare praktiska aktiviteter kommer att göra det lättare för dig att planera extra lektioner när du känner ditt barn behöver extra hjälp med ett ämne. Teknisk support och möjlighet att ha möten för att diskutera ditt barns utveckling är användbara funktioner för en kursplan på också.

Priset är inte nödvändigtvis en indikator på kvalitet när det gäller att välja en kursplan för Hemundervisning. Det finns många webbplatser som erbjuder läroplan lektioner för flera hundra amerikanska dollar, men dessa resurser är inte alltid bättre än gratis eller till låg kostnad alternativ som finns tillgängliga. Om du är på en stram budget, det finns också ett antal grupper för Hemundervisning föräldrar som erbjuder används läroplanerna som kan ett mer överkomligt val än att köpa ett exklusivt kursplan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.