Hur väljer jag Online-kurser för högskolan?

att välja kurser på Internet för college, är det nödvändigt att realistiskt bedöma den tid du måste ägna åt klass och dina personliga mål för framtiden. Eftersom online college kurser är i allmänhet ganska dyrt, kommer du antagligen inte vill slösa pengar med klasser som du inte behöver, eller som inte intresserar dig. Med online-kurser för college ger stor flexibilitet, oavsett om du försöker att få en examen, eller bara ta några klasser att lära sig något nytt, eller om att ytterligare din karriär.

När man väljer kurser på Internet för college, måste du ha ett sista mål i åtanke. Om du bedriver en examen, är det troligt att dina krav något kommer att beskrivas, men du fortfarande kommer att ha en viss flexibilitet. I detta syfte måste du överväga hur mycket tid som du vill komplettera din examen, för att tillsammans med den tid per dag som du kan ägna studera. Om du har ett heltidsjobb, kan det inte vara möjligt att ta en full last tid naturligtvis också-då välja klasser som passar i din deltid schema är viktigt.

oro för budgeten är också viktiga när du tar online kurser för college. Dessa online-kurser är vanligtvis dyrare än klasser på en lokal högskola eller ett universitet, som kan påverka hur många krediter du har råd att ta per termin eller per år. Andra aspekter är bl. a. metoder för interaktion med dina lärare och studiekamrater. Finns det diskussionsforum, anslagstavlor, eller konversationer e-post? Hur lätt är det att komma i kontakt med någon som kan hjälpa dig om du har en fråga angående ett uppdrag? Eftersom varje online-kurs är annorlunda, är det bra att be eleverna som har tagit kurserna tidigare vad de gillade och ogillade om varje kurs. Ibland kommer du att kunna hitta recensioner av professorer eller kurser på nätet, som även kan vara värdefullt att kontrollera.

När du väl har lärt all denna information kan du börja välja särskilda klasser. Du kan välja klasser som intresserar dig, eller som kommer att ge dig de kunskaper du behöver för framtida anställning. Tänk också hur mycket arbete som är inblandade i klassen, det vill säga det antal dokument som du måste skriva, eller projekt och tester som måste fyllas.

Det viktigaste när väljer online-kurser för college är att vara realistisk om din stil av lärande och dina mål. Det är viktigt att vara driven och för att planera din tid väl, vilket kommer att säkerställa framgång i någon online-kurs. När du väljer online-kurser kan det vara kul och nyttigt att ta klasser som inte krävs för din examen, vilket kan ge dig ett bredare spektrum av erfarenheter och ett mer väl avrundad utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.