Hur lär jag Lifeguard räddnings tekniker?

bli en livräddare kan vara en bra karriärmöjlighet för dem med nödvändiga kunskaper. För människor som tycker om att arbeta utomhus, är atletisk, eller har ett intresse av allmän hälsa och säkerhet, arbetar som livräddare kan vara givande och nyttiga för samhället. Nästan alla livräddare jobb kräver certifiering eller påvisbara bevis på vissa livräddare teknik för att undsätta. Utbildning i livräddare rädda kompetens är en viktig del av jobbet, och ska tas på allvar och regelbundet ses över under loppet av en badvakt karriär.

Lifeguard rädda kompetens innebär vanligtvis medicinsk katastrofhjälp teknik. Tyngdpunkten ligger ofta på den rädda metoder som skulle vara mest nödvändigt i en badvakt omgivning, till exempel på stranden eller på offentliga simning områden. Lifeguard räddning utbildning innebär ofta att lära en praktiserande rädda andas metoder såsom hjärt-lungräddning (HLR) och rätt behandling av drunkning offer. De flesta badvakter behövs också för att ha extremt stark simning kompetens och får avsevärd utbildning för att lära dem hur man bäst rädda ett offer från vatten.

Om du vill veta badvakt räddnings tekniker, rekommenderar många experter med en utbildning som omfattar certifiering. Dessa kurser, som tillhandahålls av välrenommerade hälsa organisationer som Röda korset eller amerikanska Lifeguard Association, kan hjälpa nya badvakter hitta ett arbete genom att certifiera dem i räddnings tekniker. De flesta program omfattar flera klassrum timmar, praktisk praktik och utbildning, och en serie tester som måste framgångsrikt före certifieringen är tillåtet.

Med en livräddare rädda kurs kommer att säkerställa att en ny livräddare är beredd att hantera de situationer som kan uppstå på jobbet. Kurser normalt hålls under hela året, även om de ofta är lättast att hitta i början av våren månader vid pooler och organisationer stranden förbereder hektisk sommar säsonger. Kontakta lokala folkhälsoarbetet organisationer eller bygdegårdar utbildning för att hitta information om tillgängliga kurser i det lokala området. Community college och ungdomsprogram utbildning kan också ge korta badvakt kurser räddning utbildning till kvalificerade studenter.

För dem som inte vill ha en karriär som en livräddare, men vill helt enkelt vara utbildad i nödsituationer tekniker, att hitta en instruktions livräddare eller första hjälpen-handbok kan lära en del grundläggande räddning färdigheter. Trots att läsa en manual är osannolikt att ge förutsättningar för en officiell badvakt position, förståelse räddnings tekniker kan bevisa värdefull i situationer där ingen badvakt eller medicinsk personal är närvarande. Self-utbildning kan vara användbart och potentiellt livräddande, men många experter varnar för att färdigheter som endast ska praktiseras i en nödsituation när det inte finns några certifierade räddningsmanskapet i närheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.